onsdag, september 24, 2008

smickrare där

titta, en till!
sara julia elida sa...

om jag hade en blogg så skulle du vara med på min!
för vissa är det väl småpotatis att en handfull personer skriver fina saker jämt, men jag blir så himla glad och smickrad. världens egoboost. om det finns folk som skriver saker som får mig att le är det anledning nog för att jag ska stanna kvar i den här underliga världen och fortsätta skriva mitt dagliga trams. tack!

2 kommentarer:

Anonym sa...

aw! vet du hur jag hittade hit? genom tjuvlyssnat! haha! i kommentarerna, jag brukar nästan aldrig läsa dem, de snackar bara bajs ändå.. men det var någon äcklig tjuvlyssning där en kille typ hade nypt en tjejs rumpa, och du var näst intill den enda vettiga personen bland de kommentarerna.

A. sa...

åh, jag minns den diskussionen! det var fullständigt vidrigt, var nära på att börja gråta när jag tänkte närmare på hur rent ut sagt DÅLIGA människor kan vara. fy fan. hoppet om manligheten dalade som en skadeskjuten duva den kvällen...

vad fint att nån tyckte att den blint rasande svadan av spott, galla och svordomar lät vettigt. för jag tycker ju att jag var vettig. det var bara ingen manlig kommentator som höll med mig om det. hahaha.