söndag, maj 04, 2008

mobilbilder

nu har nisse förresten åkt till uddevalla på praktik, jag är ensam hemma i två veckor. min kost kommer definitivt bli sämre, haha. nåja. här bilder från i fredags mitt på dan när jag strosade runt på stan efter tentan.

ett par absurt snygga skor från whyred. de är som klassiska jodhpurs fast i canvastyg liksom. totally hot.
en göllig liten tjockishaka gjorde ett oväntat gästspel i provrummet med fem speglar.
ett par andra skor jag hittade i en second hand-butik. de var för små, annars hade jag köpt dem.
sen drog jag hem till cajsa som är nyinflyttad i en extremt tjusig lägenhet på götgatsbacken. träffade hennes smått tjuriga katt nisse. han påminner på något sätt om bisamråttan i muminböckerna. men jag älskar alla katter, jag tror t.o.m. att jag gillar de med attitydsproblem ännu mer. meow.
okej, nu har jag skrivit tillräckligt mycket blaj för en dag. ska iväg och träffa tove strax tror jag.

adjöken!

HAHAHAHAHAHA

i förmiddags när jag skulle skriva något inlägg upptäckte jag att jag har fått en sån där obligatorisk ordverifiering, ni vet en förvrängd bild av bokstäver som man ska skriva så att blogspot el. dyl. fattar att man är en människa och inte en spamrobot. jag ba WTF, jobbigt att behöva skriva in näst intill osynliga tecken varenda gång man skriver eller ändrar på ett inlägg, så jag klickade på länken som heter "varför har jag detta?". här är svaret som mötte mig:
"Skräppostfiltret i Blogger har registrerat att din blogg påminner om en skräppostblogg. (Vad är en skräppostblogg?) Eftersom du är en person som faktiskt läser det här, är din blogg förmodligen inte en skräppostblogg. Automatisk skräppostregistrering är en ganska oskarp funktion och vi ber om ursäkt för den falska anmärkningen."
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH! "din blogg påminner om en skräppostblogg". that's all i need to know.

JÄVLA SKIT

idag när jag precis var i begrepp att rusa ut genom dörren för att passa ett tåg upptäckte jag att min innerficka inte bar den tyngden den brukar. hjärtat stannade. plånboken är borta.
det är så jävla ORÄTTVIST. jag är inte slarvig och har tappar inte bort prylar lika frekvent som t.ex. min bror, men nu är rubbet borta - kontokort, leg, SL-kort och ett helt nytt läppstift, för att inte tala om den fina plånboken som jag fick av anahita & ellen i födelsedagspresent. suck. jag har spärrat kontokortet iaf, och tröstar mig med att mitt SL-kort ändå skulle gå ut om typ en månad. borde väl polisanmäla legitimationen också, annars kan det hända jobbiga grejer om det hamnar i fel händer... ÅÅHHHHH.

GAAAAHHHH.

borgarna är ruttet fläsk

fan, är det något som provocerar mig så är det att moderaterna nuförtiden har ett eget första maj-tåg. jag borde inte låta mig beröras av det men fy fan vad arrogant och världsfrånvänt det är av moderaterna att kalla sig för ett arbetarparti. givetvis deltog blondinbella i deras jävla skämt till manifestation som verkade gå ut på att omyndiga moderater med tandställning och dyra jeans stod med varsin knippe blåa ballonger och stojade och skrek när sossarnas maj-tåg med snart 120 år i ryggen gick förbi muffarnas jaktmarker (d.v.s. stureplan).

detta står på blondinbellas utelista för tillfället:
"UTELISTAN

1. Arga Socialdemokrater som tar till våld. Vi MUF:are vet att 1:a maj anses tillhöra den röd-gröna rörans dag men det hindrar inte oss från att fira frihetens dag. Men att sossar kommer fram och tar sönder våra balonger, håller fast oss och är hotfulla strider mot våra rättigheter. Min balong som jag håller i är min egendom och hur provocerad någon blir får man inte ta sönder något som tillhör en annan. Vissa sossar gick över gränsen igår rejält, vilket vi har på bild. Någon tidning som är intresserad? Nej det känns som om vi Moderater ska ta Sveriges nationaldag till vår dag. För vi står ju för individens frihet!"
det måste man ändå ge dem; hon har verkligen fostrats till en äkta moderat, hon är t.o.m. utrustad med deras karakäristiska arrogans.

pubertetär det nån som tycker att det är omoget av mig att ha beväpna er med ebba grön på mitt blandband? haha.

yoosh

alltså i övrigt var kvällen da bomb! det var verkligen roligt, det framgick bara inte av det jag skrev förut!

hang the dj

en av de sakerna jag ändå minns bäst från fredagskalaset var det vidriga jävla aset som hade parkerat i dj-båset. fan vilket jävla svin.

siri kom fram till mig vid något tillfälle och sa att dj'n inte ville spela prince eller nåt i den stilen, och jag tänkte att om det är fler som önskar prince så kanske han ger med sig, så jag gick upp till honom och frågade hur det låg till. "har du prince?" löd frågan i all dess enkelhet. han svarade utan att ens titta på mig "nu får ni ju för fan skärpa er, är det ni eller jag som spelar skivor här?". jag var full och glad så jag tänkte bara att han har fått lite för många önskningar och så skojade jag lite och sa "vad konstigt med en dj som inte vill spela prince". det verkade vara en mycket öm tå för då vände han upp huvudet, såg skitförbannad ut och skrek "ta din fitta och gå härifrån". HELVETE vad förbannad jag blev. jag har ett minne av att en fotograf tog en bild på mig när jag stod och var mitt uppe i att ställa till med en scen. sen försökte de där jävla kukhuvudena få mig utslängd, men jag tror att jag typ smög in som en liten vessla bland folket på dansgolvet.

han hade tydligen också slutat spela SK3's egna skivor eftersom att ingen ville höra den musiken, enligt hans egen utsago. han måste ha en mini weener om han håller på sådär och ett väldigt bra exempel på att man inte är ball och viktig för att man är dj, speciellt inte om man har en hög med bajs där hjärnan ska sitta. so sad.

bakiz och skakiz

ok, mission accomplished kan man ju lugnt säga. I WAS SPENT. hela gårdagen ägnades åt att vältra mig i bakisplågor, hålla maten nere och bossa omkring nisse. jag var så skakis ett tag att jag trodde att jag var magsjuk och inte bakfull, men nu förstår jag att det inte var någon fara. åh fy fan alltså. här är lite bilder.

temat var 50-tals och jag hade på mig kjolen som jag bar på vårbalen i 9:an. haha. fatta att jag har använt den en gång för 5 år sen men ändå sparat den. jag visste att den skulle komma till sin rätt någon gång. men den är tyvärr skamlöst ostruken. förlåt kjolen.

sirius.

siri och jag. jag vet att den är otydlig men man ser våra ponytails!

martin!

camilla!

camilla!! alltså, haha, hon har en fallenhet för att ta bilder på sig själv i grodperspektiv med diverse charmiga ansiktsuttryck. det är inte så tydligt här att hon är FETT snygg.

max & thomis.

john & nathan (extremt mkt brylcreem i håret).

jag ska shotta nånting. kanske lakrits. det smakade hostmedicin iaf - gott, med andra ord. var inte medveten om att jag var så graciös när jag dricker sprit. haha.

happy go lucky!

en skäggig, en rakad och en mittemellan.

torulf!

haha, får visa upp kjolen igen. som sagt, skamlöst ostruken...

farbror oscar. hur var det nu med sminkningen; syfilis på kinderna och kondylom på läppen? jag fattade ingenting hursomhelst. trodde att han hade missuppfattat temat och kört en fri tolkning av queen amidala typ.

happy couple. haha, så himla fint leende. pjotrs t-shirt matchar den lilla lagerkransen på nisses piké.