torsdag, maj 29, 2008

whatever you say, jefejag trivs med att tillhöra en av de första generationerna som kan bli nostalgiska över data- och tevespel. många är de kvällar, nätter, morgnar och även skoldagar då jag suttit hemma och spelat grim fandango, det vackraste och mest intrikata spelet jag någonsin sett, och jag har ändå sett en del. det är en skön cocktail av smaklös miami art deco, traditionell mexikansk dia de los muertos-konst och mjuk hissmusik och jazz. det finns helt fantastiska karaktärer och hela historien är svindlande och fantasifull. få saker har stannat kvar hos mig så länge som grim fandango och jag kan fortfarande komma på mig själv med att citera någon av karaktärerna utan att referensen går hem hos någon annan. haha. åh. får gåshud av att titta på bilder. måste hämta hem det, brorsan spelar det ändå aldrig.


camizzle

idag tar camilla studenten, grattis girlie! jag tänkte svänga förbi hennes mottagning senare ikväll, hoppas hon har haft en bra dag hittills. ah studenten. det var en fin tid. två år sen. vad gammal man känner sig.

dagens konst: mimi kirchnerjag blir helt knäsvag av de här dockorna. de är helt otroliga. 100% ren kärlek. man kan köpa dem i hennes etsy-butik, om man har $250 (ca. 1500 kr) att lägga på en tygdocka. men det är nästan så att jag tycker att de är värda det. titta bara på robotarna... fy fan alltså. helt jävla underbart.