onsdag, september 03, 2008

hello loverfan. fan. efter månader av skotorka har jag hittat ett par fina elefantgråa jag kan få fantisera om i höst. de är från loeffler randall och mrs h säljer dem för 5000 kr. jag har även blivit varm i själen av de modebloggshypade kilklacksstövlarna från minimarket, som bara finns i 80 ex;men jag vet inte. de kostar hälften så mycket och är alltså inte helt jävla puckat dyra, men sen så är det säkert inte så bekvämt att stappla omkring i snöslasket, hårt åtsnörd i 10 centimeters klack. men om man är på det humöret hittade jag också ett par FANTASTISKA på rizzo (som annars brukar vara lite väl finkärring för mig):

oy vey... så mycket skor, så lite tid. och pengar.

ps. ska bara testa en liten grej här; Följ min blogg med bloggkoll.

WW

fan, jag åt just världens mest värdelösa moussaka. skulle köpa nåt att äta men var inte peppad på de klassiska microrätterna som fanns i frysdisken, så jag kapitulerade till slut inför viktväktarnas micromat, de hade så schysst utbud med canneloni och moussaka och andra roliga saker. jag misstänkte dock att en fullständig måltid på under 100 kalorier inte kan smaka särskilt mycket, och visst hade jag rätt. helt värdelöst. fan. nu är jag bara irriterad, och fortfarande hungrig. hur orkar folk banta? fattar inte.

som killing fast på riktigt

100% på riktigt: idag har det ringt två olika personer hit, en man i piteå och en kvinna i stockholm, och sökt människor som delar namn med killinggängskaraktärer; thomas broms (fälthare) och lars brundin! ni vet "jag är blond, jag är tjock, jag är konstig"-killen.

jöbbe

hehe. jag skapade en kategori för alla inlägg som handlar om jobbet och den är nu en av de största kategorierna. totalt 23 inlägg.

HJÄLP

okej... är beredd att överge ole henriksen. danskjävel. skulle göra lite research för att hitta billiga webshops, att beställa från olehenriksen.com känns ju rätt puckat. iaf så googlade jag lite och hittade till nåt forum där folk frågar "jag är nyfiken på den här produkten/märket, är det nån som har provat?" typ och så uppstår vilda diskussioner kring allt från hudvård till teveapparater och handeldsvapen typ. det är så härligt när folk nördar. spelar ingen roll vad det handlar om! nörderi 4 prez!

iaf så hittade jag inte en enda person som var missnöjd med dermalogica, men däremot var folk "inte särskilt imponerade" av ole henriksen. jag lät beslutet tas där och då. inget ole henriksen för mig.

MEN! haha. det finns alltid ett "men" om man är jag. folk börjar istället tala sig varma om andra märken, typ md formulations och murad och vad var det mer? kommer inte ihåg. men nu blev jag iallafall nyfiken på dessa två. och de är lika dyra.

hjelp mej. har någon åsikter om detta? ni som har perfekt hy får gärna uttala er.

touch-up


ooh, just det, imorgon ska jag klippa mig! ska även göra en manikyr (endast p.g.a. LOL), hahaha, men funderar på att avboka den p.g.a. andra grejer jag kan lägga pengarna på. typ ny hudvård. dermalogica-grejerna börjar ta slut, det var bara provburkar, så snart måste jag fylla på. fast det finns ett annat märke jag varit nyfiken på länge; ole henriksen. jag tror att ole henriksen kan vara teh shit. inte för att dermalogica inte är bra, men jag misstänker att ole henriksen kan vara BÄTTRE. hursomhelst vill jag prova. nackdelen är priset. jag tänkte försöka mig på typ ett sånt där resekit, där burkarna är små och billiga och smarta att testa med, men så upptäckte jag priset. $70. sjuttio dollar. 500 kr för några flaskor och burkar i minsta storleken. ole lever gott han! så det är bara att glömma egentligen. ingen idé att ens försöka få in det i min icke-existerande budget. jag skulle aldrig betala 500 kr för nåt sånt där. vad händer om det är det bästa jag provat? då MÅSTE jag köpa dem full storlek, och till vilket pris? sheesh. asså jag orkar verkligen inte.

tubby comedian

ja förresten, angående ricky gervais standup... jag ÄLSKAR the office och extras, precis som alla andra. det är en skräckblandad förtjusning av samma sort som figurerar i curb your enthusiasm; det är så jobbigt och pinsamt och tragiskt att det blir roligt. MEN. hans standup saknar något. han går på alla man inte får skämta om, ifall man är en healthy caucasian male; kineser, svältande barn i afrika, våldtäktsoffer, cancersjuka barn, personer med fetma, etc etc, och det är jävligt modigt av honom att kasta sig ut sådär med huvudet före, men det är så klumpigt att jag inte kan sluta tänka på att han tänker "herregud vad håller jag på med". han ser RÄDD ut, när han drar skämten, väntar in publikens reaktioner... ursäktar sig med att säga "it's really not that racist". vilket det kanske inte är, det är egentligen mest roligt.

jag får liksom bara känslan av att han är klassens clown som viskat ett taskigt skämt om lärarens bröst till hans bänkkamrat, båda fnissar och läraren tittar på dem och ber ricky att ta skämtet för resten av klassen, om det nu var så roligt... och så står han där, och drar sitt skämt och bara väntar på reaktionen... lite så.

all or nothingjag fattar inte så mycket av mig själv längre. jag är så sjukt trött på kvällarna att jag inte orkar tvätta av mig sminket utan somnar i soffan istället. inte för att jag bryr mig om dålig hy, det har jag redan - but still. plus att jag går omkring och är sugen på alkohol. whadda what? igår tittade jag och nisse på ricky gervais standup-shower animals och fame, och då och då drack han en klunk ur en burk foster's och jag blev ba faaan bärs alltså. ville bara ha bärs. vi har en flaska koskenkorva nordic berries (1 liter!) hemma, som mamma gav till mig, haha, men det känns liksom inte så lockande. det är öl or nothing. all or nothing. öll or nothing.