torsdag, november 20, 2008

piggly winkoj, vilken kul dag! mina fötter är så jävla förbannade på mig nu, men OJ, vilken kul dag! jag fick ett jobb, fikade med ellen, strosade i city på jakt efter en smaragdgrön eyeliner, drog till filmfestivalen och jobbade och frossade i chips, kinamat, camparidrinkar och skoskav. en kille svimmade inne i salongen för att han var för full/tyckte filmen var för blodig (the wrestler). jag är ett par prada-handskar rikare (!) och när jag loggade in här hade jag 10 opublicerade kommentarer! blir så himla glad av att ni skriver roliga och snälla grejer!

mycket utropstecken här!

nä, nu ska jag krypa ner bredvid min kärlekskranka karl och titta på planet earth.

ooh yay!men det bästa med goodie bagen var ändå festivalkortet. jag hittade den längst ner i påsen, det var nära att jag slängde bort den. close call!

nu ska jag iväg på en arbetsintervju. är lite nervös and stuff like that! sen är det festivalen igen då.

istället för mat?i gårdagens goodie bag fanns en sån där. en naturdiet-smoothie, som tydligen ska kunna ersätta en måltid. är det verkligen möjligt? kan det vara hälsosamt? vilken måltid ska man ersätta? blir man mätt? är det gott? frågorna är många. jag skulle aldrig börja ersätta måltider med en liten jävla svindyr färdigblandad dryck. självföraktet man måste känna, för att utsätta sig för sånt alltså. det borde inte ens vara ett alternativ egentligen, är det verkligen svårt att laga väldigt smal mat? det borde gå att bli mätt på en tallrik riktig mat på under 200 kcal. det är bara att ställa sig och ångkoka broccoli och blomkål. åhh. hur lat får man bli?

gotta love the cajsa!ahh! just det! jag fick en sån jävla grym present av cajsa idag, som tack för att jag mailade iväg en del tips på ställen hon kanske ville besöka i new york (ironiskt att de visade sig vara fullträffar, jag själv har ju aldrig varit där). jag fick en limited edition ögonfransböjare från shu uemura i 24k guld!! haha så jävla PIMPIN'! det är så typiskt henne att köpa såna grejer. hon är ju liksom tjejen som inte skäms över sin vita kaninpäls. haha, jag blev så himla glad över den här presenten faktiskt. det enda jag äger i äkta guld är nu en ögonfransböjare... hihi. TACK!

freebiesfrossa

nu är jag hemma! de var snälla och lät oss förortsbor ta sista tåget hem, fatta skönt! jag har haft jävligt kul ändå, har dock inte lika mycket gossip som jag hade förra gången jag jobbade. de flesta skötte sig bra liksom. fares fares var dock inte lika glad och rolig som jag hade "föreställt mig".. de där invandrarna, de brukar ju jämt vara så himla glada och sådär?

iallafall fick jag med mig en gäst-goodiebag när jag gick hem, den var rätt go. innehöll typ mascara, parfym, schampoo, en smoothie, bakispiller och lite såna grejer. ingenting som en karlakarl skulle uppskatta, med andra ord. ^_____^