onsdag, januari 07, 2009

en annan gammal klasskompis

alltsååå... varför går man och blir emo EFTER att man har fyllt 18 egentligen? och varför är man fortfarande emo efter att man har fyllt 21 egentligen?

"i'd like to fill HER void"


jag såg batman returns nyss. helt grymt. jag vet inte vad som är bäst med den filmen; danny devito som världens mest deprimerande missfoster, den självlysade christopher walken, eller michelle pfeiffer i latexdräkt med formgjutna nipplez. *sexistisk*gud, jag kan inte sluta irritera mig på att nåt jävla ägg har retuscherat bort de vita stygnen från hennes dräkt på den där bilden. men iallfall, batman som karaktär är ju alltid skittråkig. totalt humorlös, ingen sex appeal eller ens minsta antydan till personlighet... det är skurkarna som gör filmerna. åh. jag älskar alla batman-skurkar. det ultimata vore ju winona ryder som harley quinn. jag fattar inte att harley quinn inte har varit med i nån av batmanfilmerna ännu!!

PS. fast winona är kanske lite väl old för att spela harley quinn, hon ska ju vara nån liten nippertippa som nyss lämnat tonåren typ. mitt andrahandsval är isåfall leighton meester! ahhahahaha! *seriöst* nämen tänk på det en stund... visst vore det perfekt? hon skulle passa så bra. embrace the dark side, lil' cupcake!

topp 3: mina sämsta personlighetsdrag

3. jag har inget tålamod för någonting. jag ger ofta upp innan jag ens hunnit utvärdera resultatet, jag blir uttråkad snabbt, och får psykbryt ifall saker och ting inte blir som jag vill och har inte förståndet och tålamodet att försöka igen.

2. jag är avundsjuk och bitter. jag är missunnsam och har egentligen svårt för att känna äkta glädje inför andras framgång. detta beror på en lång period av total brist på flyt. få saker går friktionsfritt nuförtiden och jag har lärt mig att ju mer man önskar sig någonting, desto mer avlägset blir det. jag har på något sätt slutat hoppas på att det kommer bli något bra av mig, och att jag har fastnat i detta förjävliga läge; hoppa runt mellan massa meningslösa arbeten som knappt ger mig pengar att betala min del av hushållet.

1. mitt allra mest osympatiska drag är att jag kan känna genuint äckel inför andra människor. detta extremt osympatiska personlighetsdrag har gjort sig alltmer gällande det senaste året och har resulterat i att min tolerans för människor i grupp har sjunkit något enormt. jag kan inte åka tunnelbana i rusningstid utan att bli illamående (på riktigt alltså, rent fysiskt illamående) av alla dessa fula, obegåvade och illaluktande, värdelösa och ÄCKLIGA människor och deras äckliga kroppsljud. det är helt sjukt att jag känner så och jag skäms väldigt mycket över det. en tröst är väl att jag inte direkt ser NER på dem, som om jag själv sitter upphöjd på någon slags oäcklig piedestal och jag inser mycket väl att folk säkert kan bli äcklade av mig och min närvaro också. men det gör inte ANDRA MÄNNISKOR mindre äckliga för det. idag övervägde jag att hoppa av tunnelbanan vid brommaplan och ta taxi resten av biten för att jag var så överväldigad av allt äckel.

*sjuk i huvudet*

söta!!!men herresatan. det är barnen från låt den rätte komma in. herregud. jag vet inte.. de är riktiga barn liksom? jag vet inte varför jag är så chockad..

om mitt namn

den här grymma bruden som jag känner ovanligt-namn-sympati för (hon heter ghazal) hade kollat upp lite info om sitt namn och jag blev nyfiken på mitt eget. jag har hört massa om att jag är döpt efter en gammal persisk fruktbarhetsgudinna, men tänkte att det måste finnas nån annan etymologi kring det. så jag googlade lite. hittade detta på behindthename.com:
"Means "immaculate, undefiled" from Avestan a "not" and ahit "unclean". This was the name of the Persian goddess of fertility and water. She was sometimes identified with Artemis, Aphrodite and Athena."
bah ooh, tack. jag är inte oren! haha. vilket otroligt fantasilöst namn. som att heta typ osvag istället för _STARK_ eller nåt sånt... N-E-WAYZ, jag kollade upp nils också (för jag är så *kär i min pojkvän*) och det är en svensk form av nicholas som betyder "folkets seger"! så jävla grymt. jag vill också heta nils. får nöja mig med the next best thing. jag är nils by association.

lemonade - that cool refreshing drink

drömde så jävla odd i natt. jag drömde att jag pressade citroner och gjorde lemonad. ba ok, vad vill mitt undermedvetna säga mig?