onsdag, januari 28, 2009

bla bla bla...har hittat nåt nytt att slösa pengar på. mitt hår. idag köpte jag hårprodukter för 400 kr. så nu kan det bara bli bättre... (?) gillar att det finns en anti-aging-serie för håret, haha, INTE. men jag ville ha det mildaste som fanns. och så var det 20% rabatt på det redan nedsatta priset. resten är historia.

folk och deras bloggar


hur fascinerad jag än är över det här med bloggen, på ett positivt sätt alltså, så kan jag ibland inte låta bli att äcklas av den. vad den gör med folk. ibland förstår jag rabiata blogg-hatare, som t.ex. thomas, när jag ser sådär patetiska försök till att typ, ja, marknadsföra sig själv (se screencap). jag såg den där lilla shout-out:en på bloggkoll (som har bytt namn till bloglovin'?!) och ba "men herregud... jag måste kolla", självklart var det en helt värdelös blogg inte gav mig minsta lilla anledning till att sluta scrolla nedåt i jakt på nåt som är värt min tid (vilket slöseri på tid va). kan inte ha tillbringat mer än 10 sek där. varför envisas folk med att skriva "mary-kate har en fin hårfärg tycker jag. vad tycker ni? kommentera gärna i min blogg!". varför envisas helt menlösa 15-åringar utan karaktär med att försöka bli - jag vet inte - KÄNDA?! genom sin totalt värdelösa blogg?! VILL folk verkligen bli nästa blondinbella eller kenza?

på tal om kenza, heeee, såg nåt litet utdrag ur nån *frågestuuund* hon hade haft där hon svarade att hon skulle rösta rött om det var val idag. det kan ha varit gårdagens höjdpunkt alltså. jag vet inte om det säger mer om mig eller om mina förväntningar på en bloggrik tonåring från nacka. men man kan säga att agnarna skildes från vetet, där och då. *kenza 4 prez*

lily of the valley


min idealparfym som jag alltid letar efter är en som luktar som liljekonvalj. bättre än så blir det liksom inte. det är min heliga graal litegrann.. hah. alla som vet något om vart jag kan få tag på en parfym som doftar liljekonvalj bör berätta det. och då snackar jag parfym och inte tvålar eller body lotions. och helst parfym som är ren liljekonvalj, det utesluter alltså paris hiltons egna linje och även gianfranco ferré... demeter har såklart en parfym som vore perfekt, men frakten kostar dubbelt så mycket som själva flaskan så det känns rätt jävla ovärt. any ideas?UPPDATERING: utöver tipsen som lämnades i kommentarsfältet (TACK! ) så hittade jag också en annan parfym, som är baserad på liljekonvalj; diorissimo från dior. känns ju pålitligt. fast förpackningsdesignen lämnar en del att önska... haha fast man kan inte alltid vara en sån.


min frukosthonungsmelon, vindruvor, kiwi och blodgrape. en rödgrön röra, för att citera calle bildt. hehe. känns så _JÄVLA_bra. frukten alltså. inte carl bildt.

badrummetbadrummet. det är nystädat och jag har två nya parfymer. känns så _JÄVLA_ bra.