torsdag, oktober 30, 2008

his purple cheapnessjag höll nyss på att skriva ett nytt inlägg om prince, och till det behövde jag videon till kiss för att prove:a en point. så jag vände mig såklart till youtube, som vilken annan vettig människa hade gjort. för man kan hitta det mesta på youtube, visst? på youtube finns ju nästan ALLT, visst?

nej. det finns ett undantag, och det är prince. för hur mycket du än letar efter prince kommer du inte hitta något, han har fått allt borttaget p.g.a. "copyright claims". det finns inget videomaterial på honom själv, och alla som har laddat upp covers har fått ljudet avstängt. alla prince-covers på youtube är alltså videos utan ljud. mig veterligen är han den enda som har gjort såhär. inte ens metallica har gått såhär långt, de har t.o.m. en egen youtubekanal. ja. 'nuff said. det räcker ju egentligen med att konstatera att metallica är mer youtubegenerösa än prince för att min poäng ska gå fram.

när jag rotade omkring på youtube hittade jag en annan kuriositet. och det här är så otroligt, så mind blowing, att jag aldrig ens hade tänkt tanken på att något sånt här kunde existera överhuvudtaget. det jag talar om är EN DUETT MED CORNELIS VREESWIJK OCH FUCKING PERNILLA WAHLGREN. egentligen behöver jag inte kommentera detta mer heller. alla fattar ändå vad jag tycker.

(HELGERÅN!! HELGERÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅN!!!)

i shouted out: who killed the kennedys?

jag har INGENTING viktigt att säga idag heller. inget oviktigt heller. så jag lägger upp en fin bild.sådär. jättefin ju.