fredag, juni 20, 2008

årets första msn-konversation

you're filthy cute and baby you know it says:
bobo?
you're filthy cute and baby you know it says:
nigga plz, svara! jag har inget att göra och det är midsommarafton. breaks my heart alltså
put the art in retarded says:
got yo back, girl.
put the art in retarded says:
häng med mig på lunch o middag/fest.
you're filthy cute and baby you know it says:
jag = SÅ på
put the art in retarded says:
jag har en nästan halv BIB. we're in the clear.

min midsommar är räddad! man kan ALLTID lita på thomas. han kan ALLTID få mig på bättre humör, han tar sig ALLTID tid att träffas om man behöver, och jag känner verkligen att jag ALLTID kan prata med honom, om vadsomhelst. det är därför jag älskar honom, han är en av mina bästaste bästa vänner. jag blir så himla ledsen av att han ska flytta till göteborg i höst, det kommer verkligen märkas att han är borta.

don esquilito la grasa

min katt eskil. en livsnjutare.

den mänskliga faktorn


eh. eh. OJ. jag upptäckte precis att jag råkat bifoga fel bilder till mitt CV när jag sökt olika jobb, bl.a. ovanstående. eh eh. HJÄLP.

panfanidag är det midsommarafton, en av de få högtider jag faktiskt gärna firar eftersom det inte behöver finnas en massa kristna undertoner. jag har inget att göra! hade hoppats på att kunna upprepa förra årets recept med vänner, mat, nubbe och nakenbad mitt i natten på någons landställe, men det är så många som är bortresta och upptagna så det kommer antagligen inte bli någon midsommar för mig, vilket faktiskt gör mig lite ledsen i ögat.

min enda tillstymmelse till plan för tillfället är att våldsgästa min bror som är ensam hemma (mamma har åkt till finland för att fira midsommar) och sätta stopp för hans festplaner. MWAHAHAHAHHA!