tisdag, september 16, 2008

det som väger upp surgubbarna från sjöbo

haha, åh, nu var det nån kille som ringde och frågade specifikt efter mig! haha. han hade pratat med mig tidigare ikväll om nån hockeyklubb han ville hitta till, men han mindes inte vad den hette. nu ringde han tillbaks och frågade efter tjejen han snackade med tidigare, alltså mig, så han blev kopplad till min telefon och vi satt och snackade i en halvtimme medan jag guidade honom genom söderort. han var astrevlig och blev skitglad över att jag lyckades guida honom till rätt adress, han tjoade och hojtade "nu är jag här!" när han var framme. haha. så sjukt tacksam. jag blev så himla glad.

*yuck*

jag var på toa nyss och hittade nån slags vit grynig gegga på toalettstolen. riktigt jävla äckligt. jag vill inte ens spekulera i vad det kan vara. vill bara komma hem. blodsockret är farligt lågt och jag tar knappast samtalen med den trevliga ton som jag annars vill kunna bjuda på.

#!!&%??#"?!!ååh... jag hade plockat en påse godis på hemköp idag, men precis innan det blev min tur i kassan ångrade jag mig, tänkte stå emot begäret liksom, så jag lämnade påsen och gick därifrån med raska steg. kände mig jättestolt över att jag inte bara faller för minsta begär. men nu sitter jag framför datorn och ångrar mig. såg en bild på typ en lakritsfisk nånstans på internet och nu är jag så jävla sugen. köpte två bananer istället men de gjorde fan ingen nytta alls.

jag måste bli av med mitt sockerberoende. jag mår inte bra utan socker, det kan fan inte vara sunt.

visa hänsyn för de som kan rädda ditt liv

det här gör mig så jävla trött. folk har ingen respekt för larmnummer, utan ringer dit med sina fullständigt värdelösa ärenden som om larmcentralen är en nummerupplysning. de frågar om adresser, öppettider och klagar över nageltrång. 5-6% av alla samtal sos alarm får är busringningar. bara en sån sak. vem busringer till sos alarm? jag skulle bli skitnojig om jag upptäckte att jag råkat ringa upp larmcentralen i fickan (funkar ju trots att knapplåset är aktiverat), helt i onödan, och förhindrat larmoperatörerna från att sköta sitt jobb ordentligt. får ingenting vara heligt? kan inte ens nödsituationer fredas från idioter? i skottland var det nån jävla kärring som ringde till larmcentralen efter att hon hade blivit nedstänkt av en lastbil som körde förbi, och när larmoperatören upplyste henne om att de inte kan ta emot såna här samtal blev hon förbannad och började förolämpa denne. jag kan känna igen mig i det på ett sätt, om folk ringer till mig på jobbet och vill ha numret till polisen. när jag berättar att det nu är 114 14 som gäller, och att alla lokala nummer till polisen har avaktiverats, blir de förbannade på mig och börjar gnälla om att "ja nu ska jag bli kopplad vidare i all evighet". det är fan inte mitt problem. jag ger inte ett skit för att du uppfattar det som mitt ansvar att polisen har valt att använda sig av en centralväxel. 114 14 gäller för alla och du kommer inte snabbare fram bara för att du kopplas via en nummerupplysning.

jag tycker att det är så underligt att folk tycker sig ha rätten att kräva såna här saker. man är så jävla duktig på att kräva saker. man "tänker inte betala för det här". vad som helst. tänker inte betala. tänker inte gå med på det här. om jag inte hittar ett nummer, för att det är hemligt eller helt enkelt inte existerar, kräver folk att de ska tas bort från debiteringslistan. det är inte mitt jobb att hitta nummer som inte finns. man får inte pengarna tillbaka om man själv har angett felaktig information som gör att jag inte får något resultat i mina sökningar och man får fan inte pengarna tillbaka om man är tveksam över ifall det numret man har fått är rätt. jag sitter ju likförbannat och gör jobbet åt dig. jobbet som du är för lat/dum för att göra själv. som kärringen som ringer till larmcentralen för att hennes kappa är blöt. vad ger henne rätten att läxa upp larmoperatören? vem ger dig rätten att skälla ut mig för att polisen och elgiganten bara har ett växelnummer? vem ger dig rätten att skälla ut mig för att det inte är någon som svarar på sushistället du skulle beställa din lunch på? vem ger dig rätten att kräva pengarna tillbaka för att de inte svarar? vem ger dig rätten att kräva pengarna tillbaka när du upptäcker att det inte är gratis att ringa till nummerupplysningen? vem ger dig rätten att kräva att någons arbete ska vara gratis? ÅH JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT JAG ORKAR INTE SKRIVA MER KAN BARA KONSTATERA ATT FOLK FRAMSTÅR SOM SÅ OTROLIGT ÅSNELIKA OCH SMÅSINTA NÄR DEN ENDA KONTAKTEN MAN HAR MED DEM ÄR ÖVER TELEFON!!!

svd

efter att jag via svd hade kommenterat maria borelius senaste felsteg har 88 pers följt länken och hittat hit. varför är det så få som har kommenterat?

äckelkänslordet här får mig att må fysiskt illa. nån jävla äcklig tonårsgrabb och hans kompis roar sig med att slå och sparka en känguru medvetslös och FILMAR alltihop. detta är 100% sjukligt. hör ni hur de skrattar? jag blir så jävla äcklad. jag blir däremot trygg av tanken på att om de åker fast riskerar de 5 års fängelse. jag mår bra av tanken att de kommer bli så jävla hårt knullad ei duschen, varenda jävla dag, tills de glömmer bort vem de är. sådana människor förtjänar att må dåligt. jävla avskum.

ugly stickem fan skulle ta på sig den här skiten? miuccia prada verkar ha problem med en serious substance abuse! och vad beträffar chloés senaste uppkräkningar;vad fan har hänt? det är provocerande. nästan ann-sofie back-provocerande. givetvis sitter det huvudlösa moderedaktörer i hela världen och ooh:ar och ååh:ar sig över den här skiten, men inte en enda normalt funtad kvinna kommer att köpa dem. net-a-porter.com har inte ens tagit in dem, haha! så jävla sucky... det kan gå så fel när rika hippiekids får göra vad de vill med sin tid.

whyredni vet att jag inte är den som är den som lägger upp catwalk-bilder och sen ba "ååh jag vill haaaa", men denna gång anser jag att det är tillåtet eftersom att det är whyred. whyred är okej. whyred är inte skitdyrt. det är jackan jag talar om. den är perfekt! resten - not so hot. byxorna är bara fåniga och skorna är inte direkt en fullträff. men jackan. ja. den ska jag köpa. det är bara frustrerande att whyreds hemsida är under konstruktion och jag har ingen möjlighet att kolla vad jackan kostar eller vad den heter så att jag kan ringa till butiken och fråga.

ps. det här är mitt 700:ade inlägg! haha, det är helt sjukt!