tisdag, september 02, 2008

fuck

okej. vilken JÄVLA skitdag jag har på jobbet. den konstiga feberliknande känslan jag kände för nån timme sen har övergått till att bli ordentlig feber och huvudvärk, men jag får inte gå hem för att vi är underbemannade. och nu var det nån jävla bonde från skåne som blev pissed för att jag inte hörde vad den där jävla grötkäften sa. han sa att jag borde lära mig svenska. ALLTSÅ SKIT I ATT RINGA HIT OM DU INTE KAN TALA TYDLIGT.

palmolive

jag känner mig helt febrig efter träningen, körde på tok för hårt... första timmen kändes det som om jag var byggd av stål, men nu bara bultar det överallt och det brinner i mitt huvud. haha sitter ihopsjunken vid datorn med näsan nära skärmen, precis som en gammal tant.

upptäckte också att det nu finns tvål inne på toaletten här på jobbet. vilken lyx! HAHA.

mörrön

idag jobbar jag också kväll, men jag ska träna med mamma först så jag måste hasta iväg snart om jag ska hinna göra allt utan att stressa. kan inte hantera stress om jag måste springa och bära på saker. då blir jag stående istället.

ah förresten, igår satt jag på tuben hem och läste flyga drake, började gråta! mitt bland folk! så jävla pinsam tjej. hädanefter ska jag bara läsa den boken i hemmets trygga vrå.