fredag, september 26, 2008

dagens LOL:

saxat från perezhilton.com:

"This is not a joke. West Virginia resident Jose Cruz was a very bad boy.

While being booked for a DUI, Cruz kept on with his naughty ways and purposely 'passed gas' on a cop.

Fart machine!!!

According to the police report, Cruz allegedly "lifted his leg and passed gas loudly" on said cop and "then fanned the air with his hand in front of his rear onto the police officer."

HAHAHAHA! åh herregud. verkligheten överträffar sagan. det är så himla härligt att få säga det ibland.

JANIE JONESgud vilken clash-revival jag fick nu. blev också plötsligt sådär tonårsnödig över en band-tischa. och med band menar jag the clash. inget annat är bra nog för mig. jag har en gammal clash-t-shirt som jag köpte på internet för säkert 4 år sen, den var för liten från början och den är definitivt för liten nu. den är jättefin, väldigt revolutionär, haha. det är en röd stjärna och en uppslagen bok, på höger boksida finns det en pistol och på vänster sida står det "the future is unwritten". under stjärnan finns en banderoll som det står "know your rights" på (check it!). känner för att köpa en ny. hittade den här på allposters.com för 180 kr inklusive frakt, bra pris!den är inte lika fin som den jag har. den känns mest hjärnlöst punkball, typ random asiatiska tecken- YEAH! blixtar - DOUBLE YEAH! dödskalle - TRIPLE YEAH! korslagda ben - QUADRUPLE YEAH! men det är lite fint att de själva har den på sig. oh well. får se hur det ser ut nästa månad, haha. det är antingen t-shirten eller en SL-remsa typ.

...

hm. mamma och brorsan skulle komma hit och spela guitar hero idag, men de kom aldrig. de hann typ inte... i've been stood up! av min mamma och min lillebror! haha, åh, ironin.

i min mobil vol. IV

på väg till arbetsintervjun imorse blev jag utsatt för lite kändisspotting. kronprinsessans pojkvän stod framför mig i rulltrappan. i could practically smell his ass. but i didn't.
ta-daah! den här är dedikerad till nisse. som ni ser så har jag diskat nu. det tog mig ungefär två sköna timmar (det är en bråkdel av diskberget som syns på bilden). saker och ting hade börjat jäsa, och lukten det genererade... ja, ni kan helt enkelt inte föreställa er. endast en person med en sån grav aversion mot disk vet hur det luktar. and that person would be me.

note to self: diska rent innan the spark of life äger rum i diskhon.
note to self #2: sluta skriva saker på engelska.

tuffa till mig

idag var jag på en arbetsintervju. det var trevligt och avslappnat. rekryteraren ifråga ville sedan "återkoppla" till mig och mina personliga egenskaper genom att ge lite positiv kritik, och säga att hon tycker att jag borde "tuffa till mig lite". jag ba "whaaa? jag - inte tuff? du = full of crap". men till hennes face sa jag "åh, tack för tipset!" och fnittrade lite tillrättalagt.

blogghatet

aftonbladet har skrivit lite om detta fruktansvärt obehagliga fenomen som de själva kallar för blogghatet. inte en helt orimlig beskrivning egentligen. de nämner blondinbella, linda skugge och linda rosing som exempel på bloggare med självutlämnande och samtidigt framgångsrika bloggar som dagligen får mängder med elaka kommentarer till sina inlägg. linda rosing uppskattar t.o.m. den mängden till mer än 50%. MER ÄN HÄLFTEN (min egna uppskattning, efter lite läsande i hennes blogg, är att det är mer än så) av de som kommenterar i hennes blogg, skriver elaka saker. det är riktigt fucked up, speciellt om man har sett hennes blogg och vad den handlar om.

det jag ser när jag bläddrar omkring där är en mamma som går sönder av stolthet över sina barn, de är typ det enda hon pratar om. de figurerar i varje inlägg. såklart skriver hon en massa om träning, saker hon käkar, filmer hon har sett, när hon klipper sig och lite jobbsnack - precis som vilken annan blogg som helst egentligen. men det räcker liksom inte för folk. de hänger upp sig på de mest sjuka sakerna, jag kan knappt tro att det är vanligt folk som sitter och skriver. hon skrev t.ex. ett inlägg om att hon ska gå och fixa naglarna hos nån tjej som inte är den tjejen hon brukar gå till (som f.ö. verkar vara den där bruden som spydde i teve, minns ni? de har iaf samma namn, eva nazemsson). då börjar de plötsligt kalla henne för typ "svikare", spekulerar i huruvida hon och eva har bråkat och massa annat trams.
"Jag har full förståelse för Eva! D du har gjort är så uppenbart! Linda, du ville poängtera saker och ting för Eva när du la upp bilder på Amal och skrev att hon var vääärldens bästa! Du vänder verkligen kappan efter vinden! Ena dagen är Eva bäst andra dagen Amal ?Om du vill ha långvariga fina vänner så kan du inte fortsätta så här! Om det är någon som beteer sig som ett barn så är det du!Jag har alltid kollat din blogg o tyckt att du verkar va en skön tjej men du får ingen sympatier från mig!!"
"om du vill ha långvariga vänner så kan du inte fortsätta såhär" - ???!!! ska de komma och ge henne råd om hur hon ska sköta sina relationer? hon är väl för fan en vuxen person, jag tror att hon har koll. allt hon sa var att hon ska gå till amal (den andra nageltjejen) och fixa sina naglar, och folk blir förbannade som om hon har brutit ett heligt kontrakt eller whatever. hon går till en annan nageltjej en gång - big deal!!! herregud. folk har inga jävla liv så de lägger ner sin tid på att läsa om andras och mår typ bra av att försöka få dem att må dåligt. gud vad det äcklar mig. hon blir såklart irriterad, to say the least, och hon svarar såhär:
"Jag är inte ovän med någon. Bara för att jag vill gå och göra mina naglar hos Amal, innebär inte det att jag är ovän med Eva. Vad är det för barnslig nivå vissa av er är på. Jag bestämmer själv vem jag vill gå till. Ingen har ensamrätt på mig, ok. Så lägg ner ert jävla jidder nu. Så som vissa av er håller på, det gjorde man när man gick på mellanstadiet. Det är ett fritt land och jag är en fri människa. Nu är det slut pratat om det."
allt är i sin ordning! en 100% berättigad replik. men det får ju djurflocken att hålla sin jävla käft, utan då börjar de istället med "'ingen har ensamrätt på mig', hur tänkte hon när hon skrev det? som om det vore en ära att få göra linda rosings naglar?", MEN DITT JÄVLA PUCKO. de sitter där bakom sina skärmar och känner sig så jävla mycket bättre än henne, men faktum är att rosing får kosing för att sitta och skriva om sin vardag och det får blodet att koka hos vissa. jesus christ. alltså sen finns det ju de som går riktigt, riktigt långt och det får mig att bli lika ledsen och förbannad som om det vore riktat till mig:
"Fy fan vilken vidrig människa du är.
Kryp tillbaka till bondhålan du kom ifrån ditt vidriga as!!!
Plastkärring.
Du ser ut som ett uppslvällt lik.
Tacka vet jag EVA´s blogg.
Din är bara patetisk och skrattretande!!"
eller:
"du är inget annat än en äcklig människa, hur kan dom ens tillåta dig skriva en blogg. Hur kan du se dig själv i spegeln när du vaknar, hur kan du se dina barn i ögonen efter att du knullat i tv?

Du gör allt för att hamna i media din förbanande HORA! Att inte han som är far till dina barn söker ensam vårdnad är helt otroligt!

Du är helt världelös som människa och jag hoppas att du förstår det!"
vad berättigar en sån här människas rätt till internetuppkoppling? vad får en att skriva något sånt här till en annan person? det räcker inte med att han/hon kallade henne för hora, med versaler, utan vill sedan understryka sin poäng genom att säga att hon är HELT VÄRLDELÖS SOM MÄNNISKA. jag blir så jävla ledsen. alltså jag är inte direkt ett fan av linda rosing, men hon är en människa som alla andra och människor mår dåligt när de får höra sånt här. jag förstår inte hur hon orkar blogga när det är så otroligt många som ger henne en massa SKIT för VAD HON ÄN SKRIVER. hon kan skriva något så fullkomligt oskyldigt som "god morgon, vilket fint väder vi har idag" eller "nu ska jag träna, skönt att svettas lite" eller vad fan som helst, utan några som helst antydningar på "titta på mig vilket fab life jag har, suckers", men ändå:
"Jag har ett jobb, egen företagare, 2 fantastiska barn, älskad make, hus, båt, sommarstuga och vänner som jag älskar och är älskad av. Detta har jag förtjänat. Allt detta. FÖRTJÄNAT. Arbetat mig till. Till skillnad från många!
Så avundsjuk på Linda är jag inte, trots att hon är patetisk."
SÅ JÄVLA SJUKT I HUVUDET. är hon inte förtjänt av människor som älskar henne? har hon inte "arbetat sig till" det? är den här jävla kommentatorn så jävla bra själv då? gud. JESUS CHRIST. det är tur att linda rosing har slutat läsa kommentarerna för de hade antagligen fått henne att sluta blogga/sluta tro på människan/bli suicidal...

sen har vi ju stackars blondinbella. där är det snäppet värre, för att läsarna är snäppet yngre, är snäppet mer benägna att bli avundsjuka, och är snäppet mer elaka. jag tror inte mina ögon när jag läser saker som folk skriver till en 17-årig tjej. okej samma sak här då; jag är inte ett fan av blondinbella, det fattar ni nog, men man kan fan låta henne vara för det. om hon någon gång ryter till för att hon tycker att kommentarerna går för långt skriver folk om hennes "jävla attityd". "tror du att du är något eller? du är så jävla pinsam, du är äcklig, du är patetisk, jag hatar dig". eller "jag fattar inte hur du kan ha en pojkvän, fattar inte hur någon kan tycka att du är snygg, eller ens värd att umgås med". vidare; "du ska akta dig för att racka ner på handen som matar dig. du är ingenting utan dina läsare så sluta bitcha din äckliga lilla hora".

nu räcker det med att recitera fruktansvärda kommentarer som ingen ska behöva höra, hur brackig, bortskämd, självgod och överlägen folk kanske tycker att man är. jag tror verkligen att blondinbella mår skit, och att hon säkert ångrar att hennes blogg har blivit så stor, jag själv hade iallafall blivit helt knäckt. fan, låt henne vara liksom. hon är ju för i helvete 17 år gammal, den tid i hennes liv då hennes självförtroende antagligen är som allra mest ömtåligt. hon är en fighter, det måste man ge henne ändå. att hon står ut... i know i wouldn't.

women