tisdag, juli 08, 2008

kööööööp

förresten, jag sänkte priset på grejerna som är till salu eftersom inget har blivit sålt. kvar finns:

kläder:
- acne jeans, vit top med knappar, storlek 34/S. 100 kr.
- filippa k, svart linne med metallspännen, storlek M. 100 kr.
- whyred, mörkgrön klänning, storlek 34. 500 kr.
- whyred, mörkblå unisexjeans i modell dee, storlek 27/28 tror jag. 350 kr.

skor:
- whyred
, vinröda högklackade boots i modell pallenberg, storlek 37. för 650 kr.
- din sko, vinröda högklackade skor, storlek 37. 100 kr.

bilder och sånt finns här.

benny & joonjag greps just av en enorm lust att se benny & joon. jag minns inte vad jag tyckte om den när jag såg den, jag var kanske 13-14 år. men 90-talsjohnny är HET, det kommer jag ihåg.

nytt bokoffernu har jag börjat äta mig igenom en ny bok, bitterfittan av maria sveland. jag känner på mig att jag kommer ha svårt för att skilja mig ifrån den. dels är omslaget så himla fint och dels så läste de första 30 sidorna igår och hittills känner jag igen alldeles för mycket av bitterfittans ilskna monologer för att jag ska lägga ifrån mig boken. det är inte en helt positiv insikt. hon grämer sig över att hon är 30 och redan en fullfjädrad bitterfitta - jag är 21 och saknar mycket av det som gör henne bitter (ett halvljummet äktenskap, ett 2-årigt barn, mammakomplex och grava skuldtankar) men sitter ändå och tänker "JA! PRECIS SÅDÄR ÄR DET!"...

jag är glad över att jag har tagit upp böcker igen. jag har inte läst en hel bok (frivilligt) på säkert 4 år, om man inte räknar martin bircks ungdom förra sommaren. jag tycker inte att den räknas, jag borde ha läst den för länge sen. iallafall så har jag fredrik strage att tacka för min nyuppväckta hunger för krispigt papper som kryddats med times new roman. jag läste strages mikrofonkåt och fans i ett huj och sen var det igång, kände mig rastlös om jag inte hade nåt att läsa på tunnelbanan osv. efter bitterfittan fortsätter jag med john ajvide lindqvist iallafall. sen khaled hosseinis flyga drake som jag fick i julklapp av nisses föräldrar. lasse hade kommit ihåg att jag hade pratat om den nån gång under sommaren och sen gått och köpt den. jag tycker att det är så fint när folk lyssnar, och kommer ihåg.

ps. jag vet att det är idel "best-sellers" men jag orkar liksom inte ge mig i kast med jävla sylvia plath eller jack kerouac och annan "stor litteratur". jag har inte tålamodet för det.