torsdag, oktober 02, 2008

wow!

jag blev nyss påmind om varför facebook är bra ibland. min gamla klasskompis petra fiskat fram gamla mobilbilder och lagt upp dem. jag är med på två och det är så himla kul att se för att de få bilderna jag har haft från den tiden (gymnasiet) har försvunnit efter att min dator kraschade. jag kommer ärligt talat inte ihåg så mycket av mitt yttre från gymnasiet... vilka kläder jag brukade ha på mig, om jag sminkade mig, hur långt hår jag hade..? hur kan man ha så dålig koll på såna simpla saker?

NEwayz, här är de:de är fina! den andra tjejen i den översta bilden heter madde, och den understa bildens dito heter katja. jag undrar hur det är med dem nu. det enda jag vet har jag lärt mig via facebook. haha. men nu kommer jag iallafall ihåg att jag sportade snelugg och hade en hoodie i gymnasiet. jag har för mig att den är mörkblå. har fått slut på saker att skriva nu... det var bara så himla kul att se bilderna.

och med det släcker jag lampan och säger godnatt!

ps. jag tror att detta kan vara ett av de sämst formulerade inläggen i hela den här bloggen.

gotta catch 'em all!

alltså jag skäms lite över att jag blir så himla glad, men nu har jag en till prenumerant på bloggkoll! vet ni vad det betyder? det betyder att någon VILL VETA när jag har skrivit ett nytt inlägg. hur fint är inte det? alltså gosh...

bloggkoll

nu är ni tre stycken! det känns som om ni är pokémon och jag måste catch' em all!

två tröjor och tortellini i sundbyberg

hey chicas y chicolinos! vilken fin kväll jag har haft! jag åkte hem till emelie & andreas i sumpan, de har bott där i flera månader utan att jag någonsin haft tillfälle att komma dit. idag blev det av iallafall. vi tog en sväng på åhléns för att andreas ville köpa doftljus, men det slutade istället med att JAG en halvtimme senare hade köpt ett doftljus (lavendel), en bok (katarina wennstams flickan och skulden), en mugg och två stickade tröjor. de sistnämnda är från myrorna och min jakt på den perfekta tröjan, som jag gnällde så mycket över häromsistens, är härmed över. jag är så jävla nöjd med båda! har hängt ut dem på balkongen för att vädra bort doften av eau de myrorna (ingen idé att skämmas; det ÄR inte borgerligt att tycka att second hand luktar lite sunk. faktum är ju att det är någons avlagda, och antagligen otvättade, kläder som har legat i plastpåsar i ett par veckor. klart det luktar).

sen gick vi hem och lackade naglarna, tittade på simpsons, gick ner i tvättstugan och käkade tortellini. en sån slapp kväll. det känns värt. annars hade jag suttit här och spottat ur mig en drös inlägg som ingen orkar läsa, haha (få se hur många av er som har orkat läsa ända hit)...

ps. haha. gud vad "höstmysigt" jag har handlat idag förresten. så himla mycket mamma på något vis. tänk er mig sitta uppkrupen i soffan i en av mina nya myströjor, dricka te ur den nya muggen och läsa ur min nya bok, samtidigt som doften från det nya doftljuset sprider sig i mitt "höstmysiga" vardagsrum.

"vad som helst utom blommigt"

känner att jag är på väg in i en rosablommig period igen, vilket är konstigt med tanke på att när det höstas vill jag lacka naglarna svarta och sätta på mig en stor mössa. men pasteller känns så bra ändå, av någon anledning. och bland är det lite tråkigt att man bor med en kille som är peculiar about girly stuff, för då får man inte ha sånt här hemma:

(bild från vintagedarling.)


(bild från johanna öst.)

dagens kukhuvud

minns ni inlägget "date rape", där jag skrev om nån våldtäktsdrog som senare visade sig vara på låtsas? nåja, det hör inte till saken. till saken hör däremot denna lilla stackare, haha, som har en intressant syn på tjejer och spetsade drinkar:
Keep on truckin' sa...

Om brudarna slutade ta emot drinkar från främlingar, och drack upp vad de själva köpt, skulle den här typ av våldtäkter aldrig ske.

De får därför ses som självvållade. De väljer att låta sig drogas av män de borde fatta tänker knulla dem.
hahahha! bara namnet! keep on truckin'! man kan ju direkt avfärda honom som ett kukhuvud. jag ser en serie av misslyckade raggningsförsök och ett liv fyllt av avvisande kvinnor när jag läser hans kommentar.