måndag, oktober 20, 2008

OMG! hon är inte på riktigt!

jag fattar inte grejen, är det någon som känner till annawintour.blogg.se? jag ramlade in på hennes blogg och sen ramlade jag av stolen. jag har jättesvårt för att avgöra ifall hon är på låtsas eller på allvar... hon är verkligen jättekonstig. hon verkar vara totalt humorlös. alla inlägg är sura och defensiva för att hon får skitmycket otrevliga kommentarer, och verkar inte alls förstå hur mycket pinsamma grejer hon kläcker ur sig. vartenda inlägg är jättejobbigt, på samma sätt som the office. man skäms och vrider och vänder på sig och vill ibland köra ett järnrör genom skärmen, men ändå fortsätter man titta... hon tjatar som fan om att hon är hertiginna (ASJOBBIGT), men säger samtidigt att det är en köpt titel. sen är hon jävligt noga med att påpeka att hon är en "kändisbloggare", och ger folk tips på hur de kan bli lika kända som hon. alltså va? hahaha. ett inlägg har rubriken "såhär gör du för att bli en bloggkändis som mig"... haha NOLL självdistans! här är det bästa tipset från det inlägget:
"Gå inte på evangemang där du behandlas som en i mängden utan tacka bara ja till finare evangemang där du är en gäst att räkna med tex jag som ska gå på rojalistföreningens 30 års fest. Jag blev inbjuden av vår egen ordförande Partik Åkesson som personligen sa att han ville se mig där."
lite sköna citat:
"Jag har fått denna porträtt av en utländsk person som målar människor. Honom kan ni hitta bl.a i Kista Gallerian i Stockholm. Han åker på turne över hela Sverige och målar. Denna bild fick jag i gåva av honom han stoppade mig när jag var i Kista Gallerian för han sa att jag hade ett utseende som snabbt går att rita av. Det kostade 700 kr för en liten porträtt och 1300 kr för helkropp. Jag fick den gratis så klart. Jag är ju den som syns utan att behöva ta plats.

Han sa att jag var karismatisk och är den som syns mest bland hundratals människor. Det samlade mer och mer folk omkring mig när han skulle måla av mig."
HAHHAHA. wow! vad smickrande! random snubbe på stan säger att hon har ett utseende som går att rita av snabbt? åh wooow hon fick det asfula porträttet gratis, woooow, hertiginnan, låt mig kyssa dina fötter!

det här är också ett kul inlägg; plåtningar från proffsfotografen. hon skriver: "Här är bilderna som är tagna hos fotografen. Vissa bider i bloggen är tagen av en fotoassistent (praktikant) som inte är riktig färdig med sin utbildning och inte kostar lika mycket om den ordinarie fotografen. Just nu är min fotograf inte i tjänsten så fotoassistenten kommer att ta eventuella bilder. Att ta bilder är dyrt och det kostar mig ca 8000 kr i månaden. Skulle jag använda fotoassistenten skulle priset minska till ca 2000 kr i månaden"... och så har hon lagt ut så SJUKT kackiga bilder! jag skulle inte kunna ta så dåliga bilder med mina amatörkunskaper och budgetkamera, om jag ens försökte!!! haha hertiginnan alltså, you crack me up!

men ärligt, jag misstänker att hon är psyksjuk. mår lite dåligt av hennes blogg.
"De [random tidning] frågade mig bl.a vilka jag tycker är mäktigaste medie profilerna i Uppsala med motivering. Jag svarade Birgitta Dahl & Ulf Ekman då båda har lika stora läppar och karismaktiska utseende och personligheter."

citroën

men MONGO. det uttalas "sittroeng", inte "sittoräng"!!! våga inte gnälla på mig för att jag inte hittar bilförsäljaren som säljer citorën.

HAHAA 4 REAL!

nytt tillägg till min fula-ortsnamn-lista: nördbyn! haha på riktigt!

överväger jobbskolk, igen

shit. jag är så sjukt osugen på att jobba idag. IGEN. när hände detta? jobbet suger inte i sig, folk är lite jobbiga ibland, that's all. det är bara det lediga hemmahänget som är så fantastiskt härligt. jag funderade nyss på att sjukanmäla mig, eller ja, bara ringa och säga att jag inte kommer, behöver nödvändigtvis inte ljuga om att jag är sjuk. att jag ens överväger det? vad är det för fel på mig? jag har jobbat i två månader, efter en dubbelt så lång period av total sysslolöshet, som om jag har glömt hur mycket det tärde på mig. inga pengar, inget att göra, ingen lust och ingen ork och ingen självrespekt. total brist på lebensraum. allvarligt talat. det är också en sak jag har strukit från min innan-jag-dör-lista, "vara arbetslös". jag tror att det är bra att en gång ha upplevt hur det är att vara arbetslös. då ska man ju kunna uppskatta arbete så mycket mer. något jag uppenbarligen inte gör nu. jag börjar bara leta efter anledningar till att inte gå till jobbet.. jag har INGEN disciplin överhuvudtaget, ingen disciplin och ingen arbetsmoral. jag är en dålig arbetare. bad, bad employee.

till alla framtida arbetsgivare; härmed utfärdas varning för denna individ. utger sig för att vara flexibel, engagerad, prestigelös och självgående. kommer dock inom en kort tid att uppvisa helt andra egenskaper som inte är av värde för arbetsgivaren; såsom lättja, bristande disciplin och benägenhet att ljuga. anställ på egen risk.

höstnatt i hässelby: NEW & IMPROVED!jag gjorde en ny time-lapse inatt för att jag var så irriterad på reflektionerna från den tända lampan i den förra videon. samma motiv, en annan kväll.

jag gillar verkligen de här små videosarna. de är jättefina, älskar att min kamera har den här funktionen. jag gillar att man ser hur månen och molnen rör sig och lampor tänds och släcks och hur människor går omkring i sina lägenheter och att det mot slutet av filmen har blivit ganska mörkt i de flesta fönsterna för att folk har gått och lagt sig. stadsrytm och människor i sina hem en söndagkväll.

fast jag ska filma andra grejer nu, inte bara utsikten på nätterna. kanske när man ligger och sover, eller lagar mat, eller nåt. vore fint.

dagens *VILL HA*jag vill ha listerine! jag behöver listerine! *cravings* kan inte någon köpa listerine till mig? *hihi*

i smell winter

nisse sa det för länge sen men nu tror jag också! jag tror på vintern i år!

en helg i mängden

i fredags var jag med när brorsan gjorde sin första tat. det blev fint, en nautisk stjärna på vänster handled. jag jobbade på lördan och min moster åkte hem samma dag. jag fick fyra jättefina mumin-glas från iittala och den traditionella fazerchokladen av henne. igår hade vi bestämt att vi skulle ha städdag. vi tvättade, diskade, dammsög och moppade golven. vi gick och handlade, gjorde crêpes & blåbärssmoothies och kollade på seinfeld tills vi blev trötta och sen var helgen slut. nu är det måndag igen och nästa helg är löningshelg och jag har högskoleprov på lördan och vill bli full på kvällen. take me out!