torsdag, april 03, 2008

filippinska fångar dansar



HAHAH NI MÅSTE TITTA!!! DET HÄR ÄR HELT SERIÖST ETT AV MINA BÄSTA YOUTUBE-FYND NÅGONSIN!

vad är det med östra asien och deras förmåga att åstadkomma såna här extremt välorganiserade spektakel? det är så corny men ändå så himla.. jag vet inte, vackert! de lyckas t.o.m. göra en masskoreografi åt fångar. helt otroligt. det här dansnumret är en protest mot att en kardinal vidal blev kritiserad för nånting, som fångarna upplever som orättvist mot denna kyrkans man som de håller högt av någon anledning.

kroke

jag har börjat lyssna på klezmer och jag gråter hela dagarna i min ensamhet! DET ÄR SÅ HJÄRTSKÄRANDE VACKERT!

det började med att jag upptäckte dagen efter vår inflyttningsfest att någon hade tankat en låt som heter "russian sher", jag satte på den när vi satt här och var bakis och jag blev liksom struck by lightning! denna mystiske nedladdare efterlyses nu; vem är det som har tankat klezmer under inflyttningsfesten?

sommar i europa

Photobucket

igår pratade jag, max och siri om att åka till antingen prag eller rom i sommar. fan vad jag önskar att detta inte stannar i planeringsstadiet! om det blir av kommer det nog att bli en grym resa.

grattis baby

Photobucket

idag fyller min tjära nilsius 21 år, vilket är moget och vuxet och kan styrkas i.o.m. faktumet att han jobbar på sin egen födelsedag. han fick en vit skjorta från whyred och björn borg-kallingar av mig. det är kul att köpa presenter. imorgon ska vi dricka öl och käka den där kycklingen som jag tjatade om tidigare.