måndag, oktober 13, 2008

ja, vad bra att du sa det!

"ja hej, jag skulle vilja bli kopplad till nyköpings lasarett i nyköping"

teknik


mamma är så glad över att hon har lyckats bemästra mailandet så hon har med sig kameran överallt och tar bilder som en galning bara för att kunna maila dem till mig. haha. det här är efter vår session på överskottsbolaget, vi satt i kronis och drack kaffe och pratade om feministisk litteratur. love my momma!

frukt

är det någon annan än jag som är lycklig över att mandarinsäsongen har börjat? mandariner är min absoluta favoritfrukt, alla kategorier. här är min topp tre:

1. mandariner
2. körsbär
3. vindruvor

(haha, vilket dagisinlägg)

whinar

faaan. jag la in fel tvätthög i fel maskin. det som skulle tvättas i 40 grader tvättades i 60 grader och tvärtom. det resulterade i att jättemånga ljusa plagg nu är blågråa för att det låg en massa svarta plagg i den högen. även flera av nisses plagg. faaan. förlåt baby.

ekorrhjuleten ny vecka har börjat, hjärnan står stilla. min chef ringde nyss. han vill att jag kommer in tidigare idag, vilket passar mig utmärkt för då får jag gå tidigare också. jag börjar känna av det monotona i mitt jobb nu, det är ju inte så många som klarar av att sitta där på heltid och jag skulle med all säkerhet må dåligt av det, men det finns en kille där som jobbar 52 timmar i veckan och det säger ju en hel del om vad han har för krav på livet.jag längtar tillbaka till helgen. ost, vin, film och nisse. det blir inte bättre.

jag, nu