onsdag, maj 07, 2008

in a city like new york...yay! den officiella trailern för sex and the city-filmen! shit, jag är så himla peppad. det ser jävligt bra ut, även om jag tycker att trailern avslöjar lite väl mycket... vad var dealen med steves försvarstal? vad har han gjort? det låter som om han har varit otrogen, fan, det suger röv isåfall för jag älskar steve. jag har iallafall läst några recensioner och ingen har hittills låtit besviken - tvärtom! jag läste en intervju med producenten michael patrick king också, som dementerade spoilern jag råkade läsa för ett tag sen. phew! ooh, jag hoppas på en uppföljare! jag är så pepp! det kommer bli så jävla bra!

(haha, jag förväntar mig alldeles för mycket... som vanligt.)

give it to mejag håller på att tanka madonnas senaste, hah! take THAT, rich bitch!

braziljag såg äntligen terry gilliams brazil igår, jag har tänkt se den i flera år nu. jag kröp upp i soffan och väntade mig något storslaget och fantasifullt som öppnade mina vyer, haha, eller nåt, men den var fan bara jobbig. så jävla utdragen och bara skrattretande till slut. väldigt knarkig. men mycket ur filmen var vackert, t.ex. huvudpersonens dröm om hur han flyger omkring bland molnen som någon ädel himmelsprins. och eftersom den verkade vara en slags framtidsskildring så måste man ändå berömma gilliam för alla fantasifulla maskiner och apparater han tror att vi skulle ha. kul med robert de niro som en halvkriminell elektrikergubbe också. men nej alltså, den var mestadels jobbig, och alldeles för lång. jag hade antagligen gillat den mer när jag var 16 år och pretto.

ps. typiskt alla jävla filmtipset-pretton att ge den här filmen en 5:a. de tror sig se något som inte finns där. jag blir så jävla trött på alla filmpretton alltså. get over yourselves!

dagens konst: jen stark


he's gonna wake up in a smoothiefan, jag vill ha en stavmixer så kan jag göra smoothies och milkshakes! i love that shit! thomas köpte en sjukt nice smoothie igår på blueberry på NK, sen började vi fantisera om vad man kan ha i. typ.. ananas är nice. jordgubbar såklart, och blåbär.. kiwi... färsk ingefära...

fan, undrar om ica nere på torget har stavmixers.

filth and wisdom

fan, min visdomstand håller på att växa ut och det gör verkligen äckligt ont. tänder är lite utav en sore spot för mig, brukar t.ex. drömma att jag spänner käkarna så hårt att tänderna krossas, som porslin. hatar att ha ont i käften. tur att det händer så sällan!

våld

igår hände två saker som verkligen inte händer varje dag:

- jag hittade en 100-lapp på gatan, yay!
- jag såg när en snattare greps vid plattan

den sista punkten kan jag inte riktigt sluta tänka på, p.g.a. händelsens brutala natur. det var en kille, som såg ut som en lönnfet brat med piké och vita loafers, som sprang längs sergelgången. efter honom kom en massa väktare och securitasfolk. han stannade precis utanför designtorget och sträckte upp armarna i luften, och när väktarna kom ifatt honom drog de sina batonger, slog honom över ryggen och brottade ner honom på marken. därefter kom det fler och fler väktare till platsen och vid ett tillfälle kunde jag räkna att det var 9 stycken. nio jävla väktare på en obeväpnad snattare. sen började jag fundera, han kanske inte är snattare utan kanske knarklangare eller nåt, men i vilket fall så har jag nog aldrig sett något så våldsamt på så nära håll. fy fan. väktare är ett ruttet släkte.