torsdag, april 17, 2008

fan!

jag råkade just läsa en jättejobbig spoiler till sex and the city-filmen. sjukt jobbig. fan. jag ångrar att jag läste den. fan fan fan fan faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

snygg man



en snygg men lite lodig tokyo-man jag hittade i någons rodeo-blogg.

yes!



den nya arkiv x-filmen har ett namn nu! den har tidigare gått under smeknamnet "Untitled X-Files sequel" men nu heter den "X-Files: I want to believe". ÅHHH KYLIGT. jag längtar som fan!

jag kan inte bestämma mig för vilken av årets två stora serie-till-film-filmer jag är mest peppad på, SATC eller arkiv x.

a taste of honey


mitt bästa humör på ett hässelbytåg. min käke ser så grottig ut på nåt sätt!


jag älskar tiden på året då man går och vältrar sig i alla "årets första". ni vet, årets första lunch utomhus, årets första glass, årets första för-varmt-för-halsduk. det här är årets första flygplan med vimpelsläp.


folkanhusets kadaver på östermalmstorg.


gula liljor.


jag gick till agent provocateur idag, jag har aldrig varit där förr så jag tänkte kolla vad all the fuss is about. vågade inte gå in riktigt, men jag stod i skyltfönstret och stirrade och tog bilder, så jag tror att jag kom undan med värdigheten i behåll ändå...


men skyltdockan förlorade sin värdighet med den här bilden. om nu en agent provocateur-docka har nån värdighet.


boudoir.


"sexig inredning".


inte så sexig färdlektyr.


min nya isabella blow-hatt.

kangaroo joe

idag åt jag känguru-kalops till lunch. med känguru i. that's a first...

let the children play

aftonbladet har publicerat bild på barnen som mördades i arboga. i mitt huvud spelas deras sista minuter upp, små livlösa kroppar, små hjärtan som slutar slå. små vita kistor. fyra oskyldiga barn har mördats den här månaden. jag tänker på dem och på min 2-åriga bror. det är en fruktansvärd tanke att utsätta sig själv för, men jag kan inte hjälpa det; det hade lika gärna kunnat vara han.
titta på dem. fan, barn är det finaste och mest oskyldiga som finns och tar man ett sådant liv saknar man ju allt det som gör oss till människor.

shine on, kiddies.