torsdag, april 24, 2008

en värdelös film



jag vill härmed utfärda en varning för filmen perfume - the story of a murderer. det är en smörja av sällan skådat slag. INTE ENS trumfkorten alan rickman och dustin hoffman gör den här filmen sevärd, den är så jävla värdelös att jag liksom skrattar när jag tänker på den. den börjar lovande med ett ganska intressant upplägg; en arbetargrabb som föddes på gatan i 1700-talets paris, med ett närmast överjordiskt luktsinne. först är han mer eller mindre en slav hos ett garveri men blir så småningom lärlig hos en parfymör. där tar jakten på den perfekta parfymen vid. ungefär en tredjedel in i filmen tappade jag intresset totalt, men höll mig ändå kvar för att jag hade för ovanlighetens skull betalat för att se den. men fan vad chockad jag blev på slutet. det är helt absurt, inga svordomar i världen räcker till för att beskriva hur dålig den här filmen är. det är en skymf mot alla som betalar för att titta på film. det är en skymf mot alla som överhuvudtaget TITTAR på film. consider yourselves warned.

en gammal videosnutt

jag gjorde en annan time-lapse-film i vintras när jag pluggade inför en tenta i 1900-talskonst, jag fick B på den så den här filmen handlar om en framgångsrik pluggsession med ett ovisst slut. maha.

peacock city

IMORGON PAY DAY!

fan, jag räknar nästan ner timmarna... jag behöver verkligen cash, orkar inte vara skyldig nisse en massa pengar jämt. det känns verkligen helt fel att låna av honom, jag inbillar mig att jag är självständig, men det går ju inte ihop när jag tittar på min egna ekonomi. fy faan..

jag har suttit på balkongen hela morgonen idag också, jag vaknade vid 7-tiden av att sovrummet såg ut som den där tunneln av vitt ljus som man enligt hollywood ser innan man dör.



och här är en tantknöl som jag åstadkom häromdan. herregud. jag har alldeles för mycket fritid.


ps. jag känner inte minsta tillstymmelse till träningsvärk efter cykelodysséen igår. ville bara säga det.

artsy craftsy