lördag, september 27, 2008

EN SMÄLL PÅ KÄFTEN SKA HAN HA!!!

åh. hatar ungar med telefoner. det var något litet sattyg som ringde nu och skrek "HÅLL KÄFTEN JÄVLA FITTJÄVEL!" när jag svarade. samma skitstövel hade ringt nathan och skrikit samma sak, fast ersatt "fitt-" med "bög-". gud vad jag hatar ungar med telefon. jag verkligen HATAR.

going up the country


om en timme slutar jag. nisse kommer och möter mig på jobbet, sen ska vi hem till mamma en sväng och mata kattskrället. mamma är i finland och brorsan är på landet, så eskil har FF hemma. haha. undrar om han dansar på bordet, med dammråttorna... sen tar vi tåget "upstate" (haha åh vad töntigt att skriva så) och kommer joina min pappa och mina bröder ute i höstluften. guitar hero är packat, det blir en bra helg!

guds barn är fan läskiga alltså

hittade en länk nånstans på internet till ett forum på en kristen hemsida, där man i en av trådarna förfasar sig över cheap monday och de satanistiska budskapen som ska stå på tvättråden (har inte märkt av nåt sånt?)... de är helt otroliga, dessa människor. helt klart mentalt rubbade. jag själv har inget att hämta hos gud, har aldrig haft ett behov och är rätt jävla säker på att han/hon överhuvudtaget inte existerar, men jag är helt och hållet för tro och andlighet som en trygghet i vardagen, ett rättesnöre eller en guide genom livet eller whatever. man måste dricka med måtta, träna med måtta, röka med måtta, äta fett med måtta, och utöva religion med måtta. annars går det garanterat fel någonstans. hos dessa människor har det definitivt gått fel. här är det första inlägget i tråden "H&M/Cheap Monday utövar satanism mot barn!":
"VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING

Läs i tidningen Världen idag !
Den lilla flickan Lisa Åhdal blev väldigt rädd då hon upptäckte att undangömt i hennes kläder fanns det otäcka förbannelser över den som bär plagget ifråga.

Först en skyddsbön över dig som läser detta, låt oss be: Du Heliga Treenighet ske lov och pris i evighet ty du skyddar mig mot ondskan anslag, Jesus Vunnit har, det är är nu skapelsens lag, i Fadern + Jesus + Kristus Helige + Ande Amen.

I en av kläderna som skall bäras närmast barnets kropp står det+ citat: "Jag har tystat Guds ord som går från värld till värld för att så död och galenskap" slut citat +

I ett annat litet linne stod det, + citat: Jag är på djävulens sida för att han håller sina löften och har de mest underbara ögon " slut citat: + Denna förbannelse syftar på förförelsens ögon (pedofili genom Lustans Demon)

Detta är insmuget i nästan alla plagg från H&Ms nya inköpta kassa-succe sitt dotterbolag " Cheap Monday " tilverkat av Fabric Scandinavia.

Designern är uttalad satanist som aktivt arbetar mot Kristendomen som han hatar.
500 miljoner har H&M betalat för detta.

BOJKOTTA H&M tills dom har tagit bort kläderna, ändrat sig, bett om ursäkt och avbrutit kontakten med dessa.

Slå mot Mammon där det känns, plånboken.

STÅ UPP FÖR VÅRA BARN, JESUS KRISTUS MINSTA

Välsignade av Gud är de som skyddar, de Hans minsta i + + + Amen.

A
+
O
Laurentius"
alltså... FREAK. svaren är minst lika FREAK. signaturen l33t skriver:
"Min syster hade två par jeans av märket Cheap Monday som hon klippte sönder när hon fick höra."
haha. okej. pucko. om hon tror att satan jobbar genom ett par jeans har hon mycket större saker att bekymra sig för... sen har någon hittat ett citat som ska ha kommit från cheap monday, angående dödskallarna och det upp-och-nedvända korset som figurerar i vissa loggor. jag har svårt att se hur man kan ta denna person på orden, då det är så jävla uppenbart att han/hon bara driver:
"Här kommer ett svar på frågan om det uppochnedvända korset. Det är som sagt ett sådant, och djävulsdyrkan är ett stående tema för oss på Cheap Monday. Djävulen är en rätt så soft snubbe när man väl lär känna honom. Till hösten koncentrerar vi oss mestadels på hudsjukdomar och att döda andras föräldrar, men Satan kommer alltid att ligga oss varmt om hjärtat."
haha. härlig underhållning! sen har vi det allra roligaste, typ en nät-excorcism!! utfärdad av laurentius själv (alltså kötthuvudet som startade tråden):
"Vade Retro satane-Chep Monday in Nomine Domine Patri et Filii et Sancti Spritus, in secula seculorum + + + Amen"
jag utnämner härmed hemsidan kyrkforum.se till ÅRETS LOL!

mr. litorismin näst bästa vän på jobbet: tjuvtittat.se.

alltså neeeej, äckligt käcka tjejen sitter i båset bredvid igen. ni förstår inte hur irriterande hennes äckliga tonfall är. som om hon tar det som en personlig komplimang varje gång det ringer.

jjooooossssss


brämhults ananas blodgrape, 1 liter. min bästa vän på jobbet. utom nathan då.