söndag, november 09, 2008

meckawashed his hands and sealed his fatejag har försökt skicka tusen mobilbloggar men få verkar ha kommit fram. jag har iallafall varit full i både uppsala och stockholm ikväll. uppsala, jävla skitstad. jag hade MKT trevligt på kalaset jag var på (tack erik!!), men kommunikationerna mellan stockholm och uppsala tvingade mig att åka tillbaks till huvudstaden redan vid elva!! fattar inte hur ni står ut, uppsalabor! enligt erik klagar ni jämt. fattar inte hur "politikerna" (haha, älskar det ordet. är ju typ synonymt med "de ansvariga".. som om stadshuspolitiker skulle bry sig, i en borgerlig stad som uppsala) inte har kunnat fixa en bra lösning åt er, det här är ju otroligt jävla av.

sen mötte jag nathan, max och joel och jens och A-K på ett hak i gamla stan, vi blev ännu fullare och pratade om böcker och sen var klockan tre och jag åkte hem.

nu sitter jag här, och lagar champinjonsoppa på fyllan, för att jag började fantisera storslaget på tunnelbanan. jag är full och krank och har helt glömt bort hur hatisk jag var tidigare idag.

be good, kids! livet kommer belöna er! *full*