söndag, mars 01, 2009

oh well... enough said

på tal om arbete och utbildning...

... så sa oscar wilde att "arbete är tillflykten för den som inte har något att sysselsätta sig med". det kan jag tänka på ifall jag blir av med jobbet nån gång i framtiden.

sen sa han också att "bildning är en bra sak, men man bör komma ihåg att ingenting som är värt att veta kan läras ut". det kan jag tänka på ifall jag aldrig blir antagen.

och slutligen sa han "det enda du kan göra med ett gott råd är att ge det vidare, du kommer aldrig ha någon användning för det ändå". det kan jag tänka på nästan gång jag ska citera oscar wilde.

*jobbar*

uh, jag har inget kul att skriva, blir lite matt i skallen av allt som ligger framför mig. jag har fått ett nytt jobb (yay!) med massvis att lära mig, arbetsprover till en utbildning jag ska söka till offentliggörs snart, och så ska jag försöka hinna med persiskan mellan dessa två heltidssysslor. självklart kommer detta lilla underverk till blogg bli lidande. jag hoppas dock att ni väntar på mig på andra sidan.

mammor

idag på jobbet var det en kund som ville fylla en nappflaska med varmvatten, och när jag ställde den under kranen så sa en helt annan kund att "om det är till ett barn får man inte använda kranvatten". ASSÅ VA?! kan de inte ens dricka världens renaste vatten längre? nu har det fan gått för långt. mina framtida barn ska ha dammråttor som gosedjur och jag ska fanimej äta lax även om jag är gravid. jag orkar inte med mammor som tror att deras barn kommer bli skadade för livet om mamman låter dem dricka kranvatten. sen när blev inte sunt förnuft gott nog?