fredag, maj 23, 2008

bed bugzoch med detta (krisatomic igen) lämnar jag datorn. godnatt bloggen. godnatt världen.

late night internet shopping burnout experience

jag köpte just några fina saker från den där etsy-butiken jag snackade om förr, my lavaliere. bruden är sjukt hjälpsam och gör så fina saker. jag ville egentligen ha det här halsbandet med en cikada på, men hon hade redan sålt alla såna. jag fick fri frakt också. så nice. ser verkligen fram emot att få se sakerna på riktigt.

the truthnu har vi bara sista avsnittet kvar av arkiv x. igår kväll började vi se det, men hann bara fram till vinjetten innan jag styrde av det och gick och la mig istället. jag vill inte se det, för det betyder ju att efter det är allting slut. det här är myntets baksida, med teveserier man älskar, de är ett sånt tydligt exempel på att ALLTING tar slut. jag vill inte att det jämt ska ta slut! jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!

så himla barnsligt egentligen. men jag kan inte förneka att det faktiskt är så jag känner. att jag hellre skjuter upp tittandet av det sista avsnittet än att runda av, bara för att få känna att jag fortfarande har något kul att se fram emot. måste hitta en ny teve-serie som är grym. och jag stryker lost, O.C, dexter, six feet under, nip/tuck och desperate housewives direkt. jag får inga sköna vibbar från dem. har tittat lite på big love sen SVT började visa hela serien från början, men jag fastnade tyvärr inte. men det är kul att höra chloé sevigny prata. haha. hennes karaktär är exakt som jag; svartsjuk, intolerant och missunnsam.

de nya gossip girl-avsnitten kanske är schyssta. chuck bass for president! åh, han är så snygg. på det där fula, lite tillplattade, sättet. mmm.

skunk

jag älskar att nate a.k.a. housequake har blåst liv i sin gamla skunkdagbok! det är så himla kul att läsa, han har en speciell ton i inläggen som antagligen bara är möjlig på skunk.

GTA

nisse kom nyss hem med ett xbox 360! så. jävla. grymt.

luellahaha. allt från luellas höstkollektion för 08 ser ut som karaktären smell från this is england. ni vet, den där trashiga punk-new-wave-bruden med våfflat hår och svart läppstift som shaun hettade på. man ser henne någorlunda bra längst till höger på filmaffischen här nedanför.det är alldeles för likt för att vara ett sammanträffande.