onsdag, april 02, 2008

george clooney & gemma ward

Photobucket

akvarell = nice

flock of seagulls

undrar om det är för att jag är uppe så tidigt eller för att det bara är en ren tillfällighet, men fiskmåsarna är ovanligt talföra denna morgon. det är minst 10 stycken som sitter på gatlyktorna nere på gatan och skränar, sådär som bara fiskmåsar kan. det känns som om vi har flyttat till en båt.


så... jag funderar på att ge upp arkitektprovet. jag testade mig själv när jag stod och borstade tänderna nu på morgonen, jag föreställde mig att jag var på väg till KTH och skulle börja snickra på en modell eller vad fan det nu är man gör där. och jag tyckte inte att det kändes roligt! men på allra största allvar; jag känner mig inte alls så övertygad längre. Photobucket jag tänker såhär:
  1. jag är inte så stresstålig som jag brukade vara (även om det fortfarande står i mitt CV).
  2. min ambitionsnivå ligger för tillfället på noll, då är det inte bra att ge sig in på något som kräver ambition och total hängivelse.
  3. jag vill inte slösa mitt CSN.
  4. det känns inte som om en 5-årig arkitektutbildning är något man "hoppar på för att testa".
  5. det finns andra som vill det här mer än jag (t.ex. pappa).
  6. jag gör det mycket för andras skull (t.ex. pappa).
  7. jag kan inte ens lämna in uppsatser i tid, för när jag blir stressad nuförtiden blir jag apatisk - istället för att bli speedad och effektiv som jag blev förr (min teenage flame har slocknat!).
  8. om jag är trött och ointresserad nu och gör ett halvdant arkitektprov kommer jag ändå inte in.
  9. om jag trots det kommer in, hur kommer den extrema tidspress jag hört om att påverka mig som redan innan varit trött och ointresserad?
nio punkter. och jag kan säkert komma på fler. jag kanske ska ta en paus, söka ett heltidsjobb som är kul, och kanske omvärdera min framtid. jag vet inte.. jag vet ingenting.

jag har sån växtvärk! jag vill inte bli vuxen... Photobucket

förresten

var det någon som blev lurad igår på 1:a april? jag blev inte det, mig veterligen. vilket är underligt, med tanke på nisses skämtsamma natur.

all quiet on the blocket front

ingen har svarat på min annons om skorna... fuck. jag var väl lite för alert, förväntade mig att det skulle gå lika fort som med mobiltelefonen (d.v.s. att jag skulle fått dem sålda fyra timmar efter att jag lagt ut annonsen), men det har gått två dagar och still nothing. Photobucket men jag ska sluta noja, annonsen kommer ligga uppe i två månader, så om jag inte har fått dem sålda om två veckor så sänker jag väl priset eller nåt sånt...