tisdag, mars 24, 2009

WHA-THE FUCKING-AAT?!

jag & nisse fick just en telefonräkning på 800 kr. och vi har inte ens en telefon.

vår s.k. teleoperatör, megaphone, har varit ett jävla skämt från början till slut. om du ser någon av deras försäljare på typ onoff när du är inne och ska köpa nya hörlurar till din ipod, vänd dig om och SPRING.

en sporre

är det nån av er som har läst fattigbloggen på aftonbladet? jag tänker inte uttala mig om den journalistiska kvalitén som jessica ritzén levererar, och jag tänker inte heller brodera vidare på huruvida hon gör sveriges fattiga en tjänst eller inte genom att i en månad "leka fattig", som vissa uttrycker det. jag vet bara detta; jag vill ha en utbildning som gör mig guld värd och åtrådd av många arbetsgivare. jag klarar knappt att läsa kommentarerna från läsare som själva är socialbidragstagare; smärtan och skammen och självhatet, över att inte ens kunna ge sina ungar juice till frukosten, utan bara vatten... nej. fy fan. ritzén själv orkar inte ens tänka på att äta ordentligt längre, för maten känns mer som en utgift istället för, ja, livsviktigt bränsle, och hon var tvungen att gå till ÖB och lämna tillbaka ett paket kaffe som kostade 15 kr - för att hon behövde pengarna. och så fanns det nån socialsekreterare bland kommentarerna, som tyckte att riksnormen är för hög. GÅ OCH DÖ. tack.

snö från en klar himmel*fattar inte*

jag köpte godis

what's in your bag

vad kul att någon hakade på mitt lama försök till att få folk att visa innehållet i sina väskor/konsumkassar. kolla här!