onsdag, januari 21, 2009

stalkad


nu ska jag se:


castle in the sky och nausicaä of the valley of the wind! igår när jag kollade på porco rosso blev jag påmind om hur jävla GRYM hayao miyazaki är, så nu tänkte jag bara plöja igenom ännu en del av hans produktion. jag önskar att det fanns oändligt mycket mer, men nu är det bara en handfull filmer kvar, varav typ alla har fått lite halvsvala betyg på filmtipset. måste lära mig att spara det bästa till sist!

plastdjur



det här är ett kort inlägg om den där jane igen. jag kan bara inte ogilla henne. hennes två bästa kompisar verkar vara hennes mamma & syster och hon är besatt av plastdjur - två väldigt charmiga egenskaper! not feeling the bortskämd vibe! hon är bara en rikemansunge med excentrisk smak som inte har bråttom att växa upp. mera sånt.



ps. minns ni kjolen? jag köpte den! den hängde alldeles ensam, längst in på en reahylla, nedsatt till halva priset, och jag kunde inte tänka något annat än att det var meningen att jag skulle hitta den. den är dessutom mycket finare i verkligheten. på bilden ser det ut att vara nåt slags linnetyg men egentligen är det rätt tung och lite glansig bomull - plus att den har stora fickor! allt var bara jättebra med det här köpet.