tisdag, november 04, 2008

jag heter josef k *läser kafka*kan folk bara sluta vara dumma i huvudet? jag blir utmattad. orkar knappt bli irriterad. jag snackar om inlägget om en ordväxling i ett obama-forum på facebook, mellan mig och en amerikansk kille som skulle rösta på john mccain. det blev några kommentarer, de flesta var uppmuntrande komplimanger i stil med "WORD!", men så var det en jävla snubbe (det har närmast kommit att bli ett eget uttryck i den här bloggen) som skrev:
Josef_k sa...

skillnaden mellan mccain och obama är så jävla minimal att det kvittar VEM som vinner valet, det är same same i princip. helt seriöst alltså, de bedriver samma fucking jävla politik.

http://www.youtube.com/watch?v=Zh7ps1KWl_M

det som skrämmer mig är den här skiten. alltså armén av unga människor som inte kan/vet något, barack och mccain är bara produkter från valmaskinen. tomma block.

jag ska upplysa hela sverige liksom? hela världen. nej men. kolla lite kläder och konsumera lite istället, det är du nog bra på.

Chomsky: Not in the least. The European reaction to Obama is a European delusion. ok? hah, varför slösar jag tid på sånt härt skit :D
jag skrev ett halvhjärtat svar och glömde bort det, fram tills fröken karin svarade:
Suck, vad trött jag blir på bittra "smarta intellektuella killar" som tror sig ha genomskådat allt och har en jävligt infantil och nedlåtande inställning till sin omvärld! Det är klart folk i Sverige som vill se Obama som nästa amerikanska president inte tror att han är Messias liksom! Jag förstår till exempel mkt väl att den reella politik som kommer att föras inte kommer att skilja sig nämnvärt från tidigare förd politik eller från övriga kandidaters önskan. Annahita påpekar dock dom primära skiljelinjerna och dessuton, tycker iaf jag, att det är en fråga av gigantiska symboliska dimensioner!! Tänk lite for fuck sake!. Vill heller inte vara den som är den, men när sa Chomsky senast nåt särskilt smart?
/Karin
P.S. You go girl!
då fattade jag liksom att jag borde vara fett irriterad. "nej men. kolla lite kläder och konsumera lite istället, det är du nog bra på." är du dum i hela huvudet, Josef_k? vad fan får du ut av att dryga dig sådär? anser du att eftersom att jag har skrivit inlägg som handlar om yta, om smink och smycken och annat "tjejigt", så utesluter det möjligheten att jag kan ha en välgrundad och sund åsikt om politik? du citerar chomsky, namedroppar kafka-karaktärer och känner dig sådär härligt intellektuell att allt som är *svårt* droppar ur ändan på dig, så att du inte verkar inse att det ena inte utesluter det andra. du om någon borde ju isåfall veta att världen inte är svart eller vit, man behöver inte vara antingen team chomsky eller team blondinbella. man kan ta mig på allvar, även om jag skriver om nagellack och puder.ps. jag vet allt om hur det är att vara politiskt korrekt och skitnödig. när jag var 16 år hade jag en t-shirt med noam chomskys ansikte på, läste hela kafkas produktion och skrev skolarbeten om honom. mina klasskamrater suckade, men jag reagerade ungefär som du ("men svassa omkring i era gåsjackor då, ni vet väl inte bättre"). känner bara att jag har mognat lite sen dess, iallafall tillräckligt mycket för inse att jag kan omfamna min ytliga sida utan att känna mig som ett våp för det.

cleana japaner

jag är väldigt, väldigt nöjd med i.d. mineral veil. vid det här laget hade jag blivit fettig som om man hade gnidig nystekt bacon i mitt ansikte, men det ser faktiskt helt matt ut fortfarande. jag älskar när saker funkar! och för att knyta an till mitt förra inlägg presenterar jag härmed en annan väldigt fin förpackning;shu uemuras läppstift. haha. så jävla cleant och japanskt på alla sätt och vis! vila i frid, lilla sminkgubbe!

och en JÄVLIGT ocharmig förpackning har ni i form av jelly pong pongs trifle. jag utgår ifrån att jag inte är den enda som tycker att det där ser ut som ett ollon. ehe. ehe.

ciaté paint pots


ja, jag är en true sucker för fina förpackningar, och trots att ingen egentligen berömt ciaté för något annat än deras skitfina nagellacksflaskor så är detta ett typexempel på något jag kan köpa ENBART för förpackningens skull. fast de borde pimpa ettiketten lite, ser lite hafsig ut, speciellt i förhållande till rosetten. ah but still. hella purrty!