fredag, december 05, 2008

no-no's

oh no. jag gjorde just något jättelamt. jag tvättade min flottiga lugg i handfatet med flytande tvål från dove.

DJ skallfrakturtotal fredageftermiddagskänsla... kontoret är om möjligt ännu dödare än i förmiddags. vill komma ut bland stadsljusen och människorna. har ätit one too many wienerbröd.

oh sweet baby jesus!

cannot... resist... the urge... AGGGGHH..! umpfh.

alltså. problemet är ju litegrann att det går att komma undan rätt billigt om man nytecknar ett kompis-abonnemang hos tele2. kontant kostar den strax över 4000 kr, men med nyteckning + 150 spänn i förhöjd månadsavgift, som delbetalning liksom, så kostar den 1024 kr kontant. och det är faktiskt överkomligt. lite FÖR överkomligt. i såna här situationer är jag lite rädd för mig själv, för jag vet att det verkligen finns en risk för att jag slår till utan att tänka efter...


*hallelujah*

post-julfest

haha. det är verkligen post-julfeststämning här. det är helt tyst och stilla, då och då hasar det förbi någon i korridoren och de få som är här flockas kring kaffeautomaterna. när veckans fikabrödsleverans rullade in från det lokala bageriet hörde man jämrande ljud inifrån kontoren, folk har tydligen förätit sig på pepparkakor och glögg igår så allt sött framkallar illamående. antar att det blir mer wienerbröd till mig då!