onsdag, augusti 13, 2008

olja


nu, thomas, nu ska vi se there will be blood! jag har endast hört gott om den här filmen. förväntar mig något fantastiskt. faktiskt.

frutti

jag köpte mixern! äntligen! nu har vi gjort smoothies med hallon & banan, plus en med ananas & citron. jag är så nöjd. jag ska mosa så jävla mycket grejer nu! gazpacho kanske? den har iskross också så då kan man göra drinkar utan att behöva använda hammare. haha.

en geting, en tröja och rabatt på ica


en stackars geting som irrade omkring vid vardagsrumsfönstret. nisse fångade den under ett glas men glömde sedan bort den så den kvävdes ihjäl där under.


en tröja som jag inte har sett på evigheter. man återser massa gamla godingar när man rensar ur garderoben.


det här gör mig ändå så jävla glad. jag är som bekant ett poängfreak. jag samlar poäng överallt, för det är sjukt värt. jag har velat ha en mixer i flera månader, nämnde det här i bloggen för ett tag sen, och nu får man 100 spänn rabatt, bara för att man har samlat poäng som en jävla idiot på ica! plus 50 spänns avdrag om man använder bonuschecken som kom med posten igår!

okej håller käften nu. måste skriva om något svårt och bajsnödigt snart, annars tröttnar ni väl på mig.

led zep

stackars askungen

min kära nathan sträckte ut en hand till en vän i nöd och fixade en intervju till mig på hans jobb på 118 800, ska dit idag kl. 18. jag vet inte om de erbjuder heltidstjänster där, vilket egentligen är det jag vill ha, men det är bra att ha tills vidare, tills jag hittar någon som vill ha mig på plats i åtta timmar per dag - eller motsvarande.

av nathans skunkdagbok att döma så är det väldigt mycket dötid där, man kan sitta och läsa om cigarettens historia på wikipedia, skriva anekdoter om saker som hänt på jobbet, skriva skunkdagbok och dricka kaffe hela dagarna, så jag tror att jag kommer trivas rätt bra! det är ju ändå precis såna där grejer jag gör hemma, utan att få betalt för det. kommer säkert börja blogga här som ett jävla monster...

om jag får jobbet hoppas jag att jag och nathan får jobba på samma pass ibland! vore så trevligt att lägga till epitetet "arbetskamrat" under kapitlet om nathan i min (imaginära) bok om människor jag älskar.

emmaboda '05