fredag, mars 27, 2009

HEADS UP!

detta var i görningen: jag trotsade er och flyttade till wordpress!


meet me there! glöm inte att ändra i länklistor och på bloglööövin och dylikt. PUSS.

dagens väder


jag mår lite illa. är jag nervös inför högskoleprovet? jag har inte gjort nånting nyttigt idag. bara suttit här hemma och stirrat. kül.

camilla & daniel


let's go crazy!

*flaggar*

hi y'all! det är "något" i görningen här, mellan mig och min blogg, och jag tänkte bara flagga för att "något" kommer ske. ikväll eller imorgon får ni se! hoppas att ni inte blir sura...

iochroma australe

blev just överbjuden på en annan blomauktion på tradera. jag måste erkänna att jag tycker att det är lite skämmigt att skriva om att jag köper sticklingar på internet, men jag har kommit fram till att offentlig själatvagning är det nya svarta! NE-wayz, jag hade lagt bud på två blåa änglatrumpeter. jag har ingen aning om hur man sköter dem, eller om de överhuvudtaget skulle överleva. men de såg så fina ut. och mamma har ett enormt änglatrumpetträd hemma. och kan hon så kan väl jag. jag utgår ifrån att jag "har det i blodet".

36 kr ligger de på just nu. två små sticklingar. är det värt? jag skulle kunna gå upp till 40 typ...

toy carjag saknar dig, thomas.

högskoleprovsminnen

imorgon ska jag göra högskoleprovet och nisse "vet inte" om han ska ut och rajja eller inte. alltså "vet" jag "inte" ifall jag kommer få ostörd sömn inatt, eller om han kommer snubbla in mitt i natten, full, klumpig och kärlekskrank. men vi kom överens om att förra terminens fiasko inte ska upprepas; han tog en efter-tenta-öl med sina klasskompisar, hamnade hos thomas, däckade i soffan och kl. 04 låg jag fortfarande och väntade på att han skulle komma hem. var helt sjukt orolig, för han hade skickat sms om att han var på väg hem, typ tre timmar tidigare. han svarade inte i mobilen och jag höll på att dö av ångest och oro. sen fick jag för mig att ringa thomas, och så visade sig att nisse hade däckat hemma hos honom. thomas fnittrade åt det hela men jag ville typ hoppa ut genom fönstret *drama queen*. hela högskoleprovet var jinxat. och nej, jag gjorde ju inte så jättebra ifrån mig. det gick inte dåligt, men inte bra heller. jag fick samma resultat året innan och det betyder ju att jag har offrat en lördag + 350 kr helt i onödan.