tisdag, mars 03, 2009

crybaby

men va? är inte detta helt sjukt deprimerande?lilla ukrainska nykomlingen auguste tomasuite grät på jil sander-visningen. läste nånstans att det antingen var ett pr-trick eller en allergisk reaktion mot sminket, båda låter som bullshit. jag tror att hon har fått höra att hon är en fet kossa och nu reagerar hon som en människa. better pop those pills 'n' sniff that ice honey, annars kommer du väl aldrig sluta ta saker personligt och bli en "professional".

peacekeepers


folk har för mycket fritid

hej jag hatar dig

läste på apans lilla blogg om vidriga tonårsgrabbar som man på 100% allvar önskar livet ur. minns ett annat meningsutbyte mellan två killar i 18-årsåldern på tunnelbanan nu i veckan:

kille 1: min farsa har diskbråck, han har så sjukt jävla ont asså. ibland gråter han.
kille 2: shit vad sjukt... då fattar man ju hur ont det gör. fy fan. orka vara gammal asså.
k1: ja eller hur!! men han blir så jävla tjurig av att vara sjuk också. bitter liksom. han bråkar på mig hela tiden, det är därför jag åker in till stan för att käka middag. annars måste jag laga den själv.
k2: mmm... vart ska vi käka då? donken?
k1: yeah, det kan vi väl. men asså jag blir verkligen lack på farsan. jag ORKAR liksom inte med hans jävla gnäll och tjat... men jag har ett hemligt trick.
k2: haha, ett trick?
k1: jepp. kom på det i onsdags. om han bråkar är det bara att kicka honom i ryggen, så kan han inte gå på en vecka. då lär han sig.
k2: haha... aaa, fett soft ju!

I LOVE EDDIE IZZARD FOREVER


"you think you got me, blofeld... but you haven't"


haha och den här är också så sjukt bra:"let us go shag in my tree house!"

fun fact: izzards kavajer är från jean-paul gaultier! haha. no surprise there, eh?

pantone, inc.

(bilden är stulen från lejnox)

pantone gör muggar på sina färgkartor. loves it! de påminner mig om muggarna från penguin books, som också är så jävla fina. cleana och fina. jag har två olika smaker när det kommer till nästan allt; en ren och en rörig, varav både penguin-muggarna och pantone-muggarna tilltalar den rena. den rena gillar allt som är enkelt och rakt och vitt/svart/grått, och den röriga gillar allt som är detaljrikt, texturerat, plåttrigt, intrikat och omatchat. jag undrar när jag ska settle down, och isåfall var. hoppas på att fastna i det röriga; det rena blir så lätt stelt och livlöst.

soppmongotill personen som googlat på "hur man lyckas med arkitektprovet": är du dum i huvudet?

mood swings