onsdag, augusti 06, 2008

mr. cleanjag såg just om apocalypse now, nisse hade aldrig sett den, så jag såg det som min uppgift att visa den för honom. det är en sån jävla tung film. ju längre upp för floden de kommer, desto mörkare blir det, snaran dras åt hårdare... det blev nästan kvavt här inne till slut. brando är min hjälte. jag tror verkligen att jag älskar honom.

för att lätta lite på stämningen har nisse ställt sig i köket och börjat baka bröd, och jag håller på att tanka pixars senaste verk, wall-e. handlar typ om en söt liten robot i framtiden. kommer nog kännas bra efteråt. inte alls som efter apocalypse.

dagens citat

"okej helt ärligt. faktiskt. idag satt jag på balkongen här i vasastan och läste poesiii (frostenson) samt drack te (påste ändå, opretentiöst!) herregud... vem tror jag att jag är."
LOL NATHAN! du är fin!

dagens rubrik

"margit besökte vårdcentralen - dödförklarades"

den gyllene matkassen

fan, en annan grej som nisses pappa gjorde igår är att han köpte oss den "gyllene matkassen"! vi gick tillsammans ner till vårt ica och fick fylla en pappkasse med mat, som han betalade för! vilket fantastiskt koncept! vi valde att bunkra upp med toapapper, burktomater, knäckebröd och annat tråkigt men nödvändigt.och idag har nisse gjort egen lemonad. så jävla grymt.

hey hey

sovrummet:

före.

efter!

skor!

prylar!

mer prylar!

calavera!

vardagsrummet:

före.

efter!

haha. ja, jag har fortfarande väldigt mycket fritid...