torsdag, november 13, 2008

inlägg nr:


första filmfestivalpasset!idag ska jag och siri jobba vårt första pass på årets filmfestival. FUN! det är en företagsvisning av phoebe in wonderland, som typ handlar om en unge med tourettes. huvudrollen spelas äckligt nog av dakota fannings lillasyster, elle fanning. jag vet inte vad det är med barnskådisar som får mig att bli så illa berörd, men familjen fanning utstrålar ju inte direkt mental hälsa eftersom att BÅDA deras döttrar har äntrat hollywood. räckte det inte med att göra dakota fucked for life, liksom? lovar att hon är kolatorsk redan nu. det störda är att det typ är tusentals amerikanska familjer som ser på dem och tänker "now THAT'S success"...

COSjävla H&M. hur fan kan de inte ha öppnat COS-butiker i sverige? de finns typ överallt utom just här. om köpenhamn får en borde ju vi också få ha en. vad är anledningen? skulle det inte gå hem på den svenska marknaden? hur många skulle inte älska konceptet "H&M fast bättre kvalitet"?! i know i would! man kan inte ens handla på internet, det är nästan elakt. kappan till vänster verkar ju vara helt perfekt. jävla skit!

breaks my fucking heart

några anställda på lidl i solna blev tydligen så pass irriterade på att hemlösa tog mat som kasserats, att de hällde ett klorinliknande medel över maten. av det får man tydligen stark halsbränna och kraftig diarré. det känns inte som att dn:s artikelförfattare kristina jogestrand blir särskilt upprörd över detta eftersom känslorna hon förmedlar är minst sagt svala. ingen som helst kritik. det enda hon gör är att citera rolf nilsson, som är ordförande i föreningen stockholms hemlösa, där han med rätta anser att lidls agerande skvallrar om en vidrig människosyn.

jag fattar ju att de inte vill att uteliggarna ska äta av maten just för att den antagligen redan är dålig, men hur fan tänker man när man häller gift över skiten? jag känner mig nästan säker på att det var någon som var ute efter ett gott skratt.

grow, my minions! GROW!de mår bra, mina små test-tube babies. de är provrörsbarn, bokstavligt talat. jag har planterat dem i glasrör. underst är sticklingarna jag snackade om igår. de ser fortfarande välmående ut. de vita fläckarna på bladen får man på köpet, det är inte jag som spillt något, haha.

ps. alla som hajar indiereferensen i det här inlägget får en puss! ^____^

pixelpyssel

ooh yay! jag har fixat en favicon! ser ni den lilla figuren som ser ut som jag, uppe i adressfältet? och även i fliken om ni använder firefox. jag är en sån haxxor! fast inte riktigt, eftersom att det var lejnox som tipsade mig om hur man gör en favicon (fast hennes egna verkar ha försvunnit?). som man kan se i hennes blogg så är hon också en haxxor. grunden hittade jag hos le fabulous hungry for pixels! fast hon har tyvärr lagt ner sin sida.

godis till frukostjag älskar att jag har min helg nu. jag går totalt emot mina vardagsvanor som jag har när jag stiger upp vid fem. har inte bytt om från pyjamasen, tvättat fejan (!) och har inte ätit en ordentlig frukost. hahah fatta att min uppfattning av att lyxa är att sunka.

i'm rick james, bitch!tidigt imorse vaknade jag av ett sms från cajsa, som under sin USA-turné hunnit komma till new york, som också är sista stoppet. de kommer hem i helgen. haha jag älskar att hon skickar fylle-sms från andra sidan atlanten.