tisdag, maj 13, 2008

fuling

det var en ful en som måste hittat min plånbok, för denne har skott sig på min olycka genom att behålla busskort och kontokort och lämna in resten. as! men läppstiftet och min legitimation var kvar, tur det! läskigt att upphittaren/tjyven behöll kontokortet bara, hade kunnat bli skinnad om jag inte hade spärrat det i tid...

och där är så satans fint:

matthew williamson. 3500 sköna kronor.

okej. nu ska jag hämta ut mitt nya kontokort på posten. hej hej!

JHAKFDAKHFDKD!!!

NÅGON HAR HITTAT MIN PLÅNBOK! ja ja ja JAAA! åh, LYCKA! nu ska jag hasta iväg till SL:s hittegodsavdelning och hämta hem min bebis. hoppas allt finns kvar i den. åh åh.. åhhhh! jag är skitglad, haha!

niotillfem


det finns en blogg som är finare än alla andra, den är så sprudlande glad, pastellfärgad och poetisk att min förra favorit-girlie-blogg the cherry blossom girl känns lite blek i jämförelse. niotillfem är som en egen värld, och trots att allting händer i stockholm så känns det som om hon bor i en annan stad, i en saga eller en sån där reklamfilm som får mig att börja gråta. hon är den enda bloggerskan jag hittat som inte har ett osympatiskt drag av narcissism över sig, och trots att det i hennes hall hänger mer än en handfull väskor från miu miu och marc jacobs så gör hon inte folk avundsjuka, just för att hon håller en helt annan ton i sin blogg. fram tills för några dagar sen. hon och hennes vän lade upp ett videoklipp från nån picknick, de satt på en brygga i vita klänningar och drack rosa champagne. hennes kompis hade en svart solhatt och de var jävligt fina båda två och satt och pratade med varandra. och det är här det brister för några läsare, för de verkar störa sig så in i helvete på hennes stockholmska dialekt, och det är nu svadan som annars bara drabbar blondinbella sätter in. det lät såhär:
"okej nu försvann all min kärlek till dig. Du både pratar och rör dig som en enorm sthlms-fjortis-brat. Det är med enorm avsmak jag lämnar din blogg för gott. Vik hädan."
eller
"Stockholmska måste vara den värsta, fulaste och äckligaste dialketen som existerar i Sverige. Jag tror att de flesta föresteller dig som en ödmjuk människa, men med stockholmskan så får man ett helt annat intryck, tyvärr..."
varför är folk så jävla elaka? de hittar liksom inget annat att hacka på henne för, så de börjar hata henne för att hon pratar stockholmska? jag blir så jävla ledsen när tjejer håller på såhär, de är så jävla grymma mot varandra. jag skulle bli helt knäckt om någon bara sket ner mig sådär. inte konstigt att niotillfem har tagit en paus. hoppas ni är nöjda nu! jävla idioter.

yay!min bästa time-lapse ever! jag steg upp kl. 02:30 för att sätta igång kameran liksom. haha. det är filmat när solen gick upp i morse, mellan 02:30 och 08:00 och det är jag som ligger och korvar mig som en larv i sömnen. tänkte att nästa projekt kan vara att filma mig själv när jag sover, det skulle vara kul att se.