söndag, juli 06, 2008

vem är inte ful i 60-wattsljus?

idag rann iväg som en snor ur näsan. promenerade till vällingby, strök omkring lite bland rea-galgarna för att se om jag hittade något av värde för under 100 kr, fick en jävla väktare efter mig. jag antar att strök omkring lite för mycket, antar att jag borde botaniserat mer.
jag köpte iallafall två t-shirtar på åhléns och en på H&M, men lämnade tillbaks alla utom en. kände mig lite tom inuti, och tre halvsnygga tischor skulle inte hjälpa. de skulle inte vara mer än halvsnygga om jag var full inuti heller. på åhléns var de osedvanligt bångstyriga, vägrade ta tillbaks tischan fast det inte ens hade gått en timme sen jag köpte den. "köpt är köpt", var deras argument. åhléns i vällingby centrum har shit for brains! jag begärde att få tala med chefen, då gav den lilla bitchen med sig och klickade motvilligt in min retur. hon njöt verkligen av att få ta tillbaka klubbpoängen. "här fuskas det inte", sa hon. som om hon trodde att jag var själsligt ful, som hon. hon var även ful på utsidan. fy fan.

om en stund ska jag åka hem till siri och umgås med henne, nathan & max. suh-weet.


lördag


nya skor.


och en demolerad barncykel.

morning glory

fan, jag blir alltid så deppig på morgonen, det är något i gryningsljuset. nisse åkte till jobbet för ett tag sen och jag kan inte somna om för att min näsa är för täppt. håller på att koka en kopp te, ska göra ett försök att knyta mig igen sen.