lördag, maj 24, 2008

shit

shit... jag snokade omkring lite på flashback och läste i trådarna om arbogamorden och de har lagt upp bilder på den misstänkta barnamörderskan från tyskland. om jag var religiös hade jag bett en bön nu. titta här.

jag vet att hon än så länge bara är misstänkt, men som det ser ut nu så är det få saker som talar för hennes oskuld. hon har hittills klarat sig på att förneka att hon överhuvudtaget har varit i arboga under den aktuella tidpunkten, men nyligen kunde man konstatera att hennes mobiltelefon har varit där, och därefter erkände hon att hon varit i arboga under kvällen som barnen dödades. någon skrev i ett inlägg på flashback att om man lyckas bevisa att hon har varit i arboga så är hon i princip skyldig. och solen känns inte riktigt lika varm längre.

drums of battle

fy fan vad härligt. i skrivande stund hör jag sambatrummor dundra någonstans ifrån. ljudet av säkert 20 trummor fullkomligt dånar över västerort, det låter som om kungens armé ska ut i krig. jag får gåshud. så fort jag hörde dem sprang jag ut på balkongen för att försöka lokalisera trumslagarna, det verkar som om det kommer från grimstafälten. de morgonpigga nere på tunnelbaneperrongen stod också i givakt, man såg på deras kroppsspråk att de lyssnade med spetsade öron och två tjejer (antagligen på väg till vällingby för att bränna studiebidraget) stod och studsade och skrattade.

surrealistiskt. verkligheten överträffar sagan.