lördag, november 22, 2008

finkulturell t-shirthaha! fan vad kyligt att ha laocoön tryckt på en tischa. självklart hittar man bara sånt här på etsy.com. säljaren heter james anthony, och han verkar satsa stenhårt på att trycka gamla anatomiskisser och äldre konst på t-shirts och babykläder. det finns en marknad för allt.

steampunk brass cuff$38 hos rubyanndesigns.

dagens konst: otto dix


till alla mongon som inte kan stava:

DET HETER INTE DESPERATE HOUSEWIFES OCH DET HETER INTE LIP PLUMBER!!!

ett varmt sms en iskall novembermorgon

"Från: Ani
22/11/2008 10:58

Hej hjärtat. Oh jag sitter och läser din blogg och kom att tänka på hur mkt jag saknar dig.. Är hemma 20:e fram till början av jan. Ska bli så mysigt att ses!!"

when hell freezes over!

oh. my. GOD.

jag har haft en morgon på arktis! haha. så jävla sykt! röda linjen var typ inställd på morgonen p.g.a. skadegörelse/dåligt väder/inkompetent personal, så jag bestämde mig för att ta en morgonpromenad från t-centralen till stadion i decimeterhög snö, tänkte att det kunde vara mysigt, plus att jag hade min überpäls på mig så att frysa var inte en del av ekvationen. så när jag hade passerat NK ungefär, hade min lugg FRUSIT TILL FUCKING IS. den sitter och tinar just nu. haha. när jag kom in i värmen hade jag liksom ett lager av halvtinad snö, som hade frusit halvt om halvt, i ansiktet, som föll av i chunks på hallgolvet på jobbet. alla som passerade mig på vägen mellan centralen och jobbet tittade på mig och garvade. måste sett ut som en björn som förirrat sig längre norrut än den hade planerat och överraskats av snön.herregud. men jag frös faktiskt inte en enda gång. tack pälsen.

första RIKTIGA snön