torsdag, september 11, 2008

jävla girigbukar

det är ingen idé, jag kommer aldrig få igång spore. EA games har blivit så jävla giriga att åtgärderna de vidtagit för att pirater inte ska kunna spela har slagit tillbaks på de som faktiskt betalat pengar. det verkar inte som att någon kan installera och köra utan problem. fan jag skiter i det här.

nu sover jag.

evolution/revolution


nu ska jag också iklä mig rollen som identitetslös skapare och spela spore! jag blev så nyfiken av allt snack så jag bestämde mig för att tanka det. det verkar sjukt kul. det är tydligen en av männen bakom sims som har haft ett finger med i spelet (haha) så vi får se om det håller lika långt. om bitlord bara kunde vara lite snabbare! AAH!

because you're mine

nu har jag ägnat mig åt min favorithobby, d.v.s. göra och äta smoothies. det blev en av det som fanns i frysen; vaniljglass, hallon och lite yoghurt. känns bra. pappas blandskiva är färdig, nu ska jag bara bränna walk the line till honom, jag vill att han ska se den. är helt säker på att det är hans typ av film. det enda som återstår nu är - såklart - att städa & diska.

i min mobil vol. III

jag var i ett riktigt konstnärshem häromdagen. ellens morbror är konstnären ifråga. han hade enorma änglatrumpeter vid fönstret... min mamma hade blivit grön av avund.


drivved på väggarna hade han också. på framsidan av den där roten hade han karvat in ett kvinnoansikte, så hela grejen såg ut som en kvinna som stod vid havet med vinden i håret. fint.


han kunde böja till en stålgalge på massa roliga sätt. nån gång ska jag också döda en stålgalge och göra den till något finare. måste bara hitta en tång.


och jag befann mig i ett trött tillstånd på jobbet. det var sjukt tryck på växeln igår. man kan ställa sig på toaletten och stirra på sig själv i en kvart om man behöver ta en paus. haha.

god eftermiddagnu har jag suttit och pillat med de där små gråa ikonerna under min bild här till höger. det syns säkert inte men det har tagit flera timmar.

det är så jävla skönt att vara ledig. det regnar och är kallt så jag tänker inte gå ut på hela dagen. jag har inte varit hemma och lodat runt en hel dag på jättelänge. jag trivs verkligen med att bara sitta vid datorn med en filt omkring mig hela dan och pyssla med pappas blandskiva och ha youtube-maraton. jag blir aldrig uttråkad om jag är ensam och är fri att göra vad jag vill med min tid. i'd make a good filosof.