torsdag, januari 15, 2009

mer fingertoppskänsla & ballz

bianca jagger:

penelope tree:

iris apfel:

hot black:biba:freuds soffa:


baby janeåh, den där tjejen får mig att tro att jag kan ha vad som helst på mig och fortfarande se grym ut. hon får mig att tro att jag kan kasta jeansen och alla mina tygskor och hädanefter klä mig uteslutande i sammet och brokad! notera att the high priest of couture-skor har spytt ner hennes hylla. jag är så himla inspirerad och avundsjuk på samma gång. förutom en hylla fylld av fantastiska skor har den här tjejen två andra saker som jag saknar: 1) fingertoppskänsla. 2) ballz.

alltså brad pitt


gillar man honom eller hatar man honom?

to win in love you must surrenderigår firade jag och nisse min nyvunna frihet. vi drack öl, kollade på batman forever och spelade risk. jag slaktade honom totalt, vilket är anmärkningsvärt med tanke på att han har spelat risk på internet hela hösten och jag har spelat risk typ en-två gånger förut. jag vaknade rätt bakis, men kom igång någon gång på eftermiddan. gick ut hämtade nisses julklapp på posten och pantade burkar, för panten köpte jag toffifee och en flaska cola som jag just nu dricker ur ett vinglas för att jag inte orkar diska. i bakgrunden; fredrik sahlins göran everdals milda stämma. han är halvskeptisk till the curious case of benjamin button, ni vet filmen där brad pitt åldras baklänges. bra, då vet man det.

fan vad jag har saknat såna här anspråkslösa slappdagar. jag behöver dem för att se framåt. nu har jag två jobb på gång, varav ett i princip är mitt. sen ska jag boka in mig på någon krokikurs och damma av det jag lärde mig förra året. sen ska jag fylla mina anteckningsblock med persiska dikter... alltså ja, idag mår jag bra.