måndag, oktober 27, 2008

men orka med rubrik

en grej jag VERKLIGEN vill ha svaret på: varför ringer polisen till nummerupplysningen? det har hänt flera gånger att jag har fått samtal från polisen, där de efterfrågar nummer på olika personer. jag trodde att de själva hade världens grymmaste databas, eller typ tillgång till folkbokföringsregistret.

diamonds

jag försvann i några timmar, upptäckte att jag har suttit och suckat djupt över quetzala blancos blogg. jag förstår inte hur hon kan skriva så jävla tråkigt. men det är ju kul att veta att hon inte var puckad på skämt i den där bon-intervjun om sex som jag läste förra året. om hon är tråkig och puckad på skämt så framgår det inte alls och är dessutom ett jävligt tråkigt skämt i sig. vilket egentligen bara bidrar till att hon framstår som ännu mer lam.

musikjournalist. nöjeschef. jag fattar verkligen inte vad hon har gjort för att få dessa epitet.

say what you mean, mean what you say!

jag har lagt till en ny låt på mitt blandband; love song - madonna & prince! jag har lagt den överst i spellistan så den kommer direkt när man trycker på play. jag pratar alltså om den där rosa lilla prylen som ligger långt ner i högerspalten. ah. det är ju nästan som att man bli lite star struck bara av att lyssna. i duetter måste man ju alltid ta någons parti. vem som mest förtjänar alla props. jag är definitivt i team prince. jag älskar de där små inläggen han gör i bakgrunden, med ömsom vibrerande bas och ömsom ylande falsett. jag ÄLSKAR prince. så jävla HET.jag är helt seriös. jag tycker verkligen att prince är het. på det där könlösa viset. det enda han utstrålar är sex. ingen gör det som han. inte madonna. inte ens winona. tänk att vara het på det könlösa viset och ändå utstråla så mycket sex. då är man universialmedicin. multikompatibel. alla borde vara så.

honey, du ser ut som en fucking julgranskulaser ni att det är natalie imbruglia?! HAHAHHAHAHA!! fy fan vad misslyckat. vad i HELVETE hade hon tänkt att hon skulle vinna på det där? bara håret, som är det minst fula, är sjukt misslyckat. hon ser ut som en kärring. klänningen hon har tagit på sig defies description alltså. för det första är den så sjukligt illa skuren, helt enormt ful är den med de där små vingarna på ryggen. och allt glittret. ingenstans, aldrig någonsin, är det befogat med sådär mycket glitter, som dessutom är RÖTT. jag fattar inte.. det ser ut som om dorothy gales skor har spytt ner henne. eller är det här hennes sätt att säga att tootsie är hennes favoritfilm?

jag undrar verkligen vem fan som är ansvarig för den där styggelsen. efter lite googlande har jag inte hittat något namn överhuvudtaget, bara folk som garvar ihjäl sig över hela hennes uppenbarelse. fan, hon som brukade vara så fresh! ah well. hon kanske har ropat in den på auktion, från typ shirley basseys samling av blåsor hon haft på olika julgalor. eller grävt fram den på nån hipp vintagebutik i LA, där butiksägaren ställt fram den för halloween, men inte hade hjärtat att tala om det för natalie när hon stod och hoppade jämfota framför den och ylade förtjust.

oompa loompa

haha. jag lade just till nån slags bloggapplication på facebook för att jag som vanligt har fått en blockering i hjärnan och inte kan diska. utgångsförhållandena är minst sagt deppiga..


asså du måste klicka på bilden för att haja tror jag.

självporträtt


jag kallar det assymetriska läppar eller livets eviga smärta.

liv i en krukablev sugen på krukväxter igår igen, när jag var på ica och skulle handla mjölle. köpte något som ser ut som ett träd med groteskt stora blommor. den matchar ljusslingan i fönstret. heh. jag ville ha murgröna också, eller något annat som hänger, men jag kom plötsligt ihåg att jag är förslavad under något som kallas "tight budget", så jag sket i att förverkliga "dagens småskaliga dröm".