fredag, mars 06, 2009

liemannen

just nu är jag rätt het på bilder av missiler, rymdfärjor, ubåtar, satelliter och sånt där, så jag har skördat massvis med bilder från all across the internets. om du sitter på något, let me know! dessa fyra illustrerar uppifrån och ner: uppskjutning av rymdfärjan columbia (innan den förliste, obviously), testuppskjutningar av långdistansmissiler i iran *hehe* och rymdfärjan challenger som på sin 10:e resa exploderade 1 min efter uppstart, i januari 1986.

all the young punks (new boots and contracts)

jag ska bli anställd idag, åker iväg och skriver kontrakt om en stund. hela jag spritter av typ ja, glädje? är det inte fantastiskt att man KAN få jobb mitt i en finanskris? jag är verkligen innerligt tacksam.

senare ikväll ska jag träffa cajsa. vi ska idka partyplanering. vi fyller år samtidigt och ska hålla gemensamt galej med mat och vin, som vi gjorde när vi fyllde 19. det kommer bli grymt, i can feel it! cajsa har liksom köpt med sig lösögonfransar från paris, ENDAST för detta ändamål! *woo* sen ska vi väl försöka ha nån slags röd tråd, det blir lite roligare så... vi kanske snor malins hitchcock-tema om vi inte kommer på nåt bättre...


HALLÅÅÅ HEEEEEJ! *glad*

det har varit väldigt tyst ifrån er de senaste dagarna, varje gång jag har skrivit ett inlägg har jag kollat efter kommentarer men har mötts av samma meddelande; den senaste kommentaren har skrivits av mig själv... så jag blev lite *lessen i ögat* och tänkte att jahapp, ni har väl gått vidare. men så hojtade katten till på facebook och sa att min kommentarsfuktion är knas, så jag loggade in på disqus och såg att jag hade 18 kommentarer som av nån anledning har fastnat i spamfiltret. HAHA. men vad glad jag blev över att ni finns kvar därute! jag behöver bekäftelsen.

oh well, nu till det jag egentligen hade tänkt skriva om. alla vet ju att det är *moooodeveckaaaa* i paris just nu (älskar uttrycket "alla vet ju att...", så himla, ja, EXKLUDERANDE på nåt sätt!) och det är svårt att undgå alla bilderna som kablas ut på internet minuterna efter varje visning. det är som en syndaflod. och det är ju svårt att undvika intrycken, om man är ens remotely intresserad av vad som pågår där i den där världen. vilket jag inte har några problem med att erkänna att jag är. remotely intresserad asså. ah, men iallafall, det enda intrycket som fastnade i hjärnan efter att ha flimrat förbi hornhinnan är nina riccis visning. och de där jävla skorna. det är liksom, OKEJ, *coolt* med *nya sorters klackar som defies teh laws of physics* - men de där italienarna har hunnit före (giambattista valli? giuseppe zanotti??? antonio berardi? allt låter likadant), och om victoria fookin' beckham har haft på sig liknande för typ ett halvår sen så är det redan kört liksom.

men ja. gulligt att olivier theyskens försöker. med batman-applikationer och lila glitter. det ser ju för fan ut som något jag gjorde i träslöjden i fyran.på tal om olivier theyskens, så är han ju så jävla KJOOOOT!! han ser ut som en liten skogsälva (eller typ lindsay lohans flickvän samantha ronson HAHAHAHHAHA), haha, speciellt om man jämför honom med ruggedly manly (med en touch av undernäring) giambattista valli: