tisdag, oktober 28, 2008

arga lappen


Älskar Arga Lappen. Den skapar härlig stämning på kontoret. Det finns en annan lapp vid diskmaskinen som det står "Öppna inte diskmaskinen när den är igång! Hur svårt är det att förstå?!" på. Äh. Nu drar jag. Toodles! PS. Märks det att jag har blivit besatt av att mobilblogga? Jag ids knappt skriva ett vanligt inlägg, haha.

Buckle up!


Haha. Såhär ser jag ut när jag jobbar. Jag har ett sånt där viktigpetter-headset som gör att man känner sig som en space age rymdpilot, vilket är ballt.

I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU


(bild från sandrajosefin)

alltså FY FAN vad blåbärssoppa är gott. är sjukt glad över att jag kom på idén att köpa det till middag idag. är helt proppmätt. haha.

yersinia pestis eller vibrio cholerae

okej, jag har fått nya jobbtider. jag blev alldeles deppig av att jobba kväll och ha en annan dygnsrytm än alla andra, så jag bad om att få byta till dagspass. fick 07-15 istället, haha, snacka om att få välja mellan pest eller kolera. men förstående som chefen är så sa han att vi kör på det här i två veckor och sen tar vi en "rain check", som han uttryckte det. så på måndag ska jag börja stiga upp vid 05:30 om jag ska ha en chans att komma iväg till jobbet i tid.

hur skall detta gå?

Du glömde Seabisquit!


Jag är på väg till jobbet. Funderar över det här med namn. Sarah Palin måste ju t.ex. ha valt de allra fulaste namnen till sina barn. Track, Piper, Willow, Trig och Bristol heter de. Honey, they're not fucking tävlingshästar. Hon är värre än alla Hollywoodkändisar kombinerat.

Mera mobilbloggzor


Till frukost igår åt jag kola-nappar, en pekanbulle och ostbågar. På riktigt. Idag har jag ätit en kromtablett, en fiskoljetablett (fick av mamma) och har nu två bullar i ugnen! Jag undrar hur länge detta kan fortgå. Jag försökte göra pasta & tomatsås som matlåda till jobbet, men glömde helt bort maten på spisen för att jag var så inne i att upprätta en mobilblogg så allt brändes vid. Haha jag orkar inte med mig själv.

image.jpg


Yes! Det funkade, helt grymt ju! Haha batterierna på min mobil är helt döda av allt messande... älskar all teknik! =^.^=

image.jpg


Testar att blogga från mobilen! Hoppas att det funkar.

WHO ARE YOU PPL?!!haha, minns någon när jag ojade mig över att jag hade 10 unika besökare? jag tyckte att det var fett mycket. nu är det över 1000 i veckan och det känns verkligen helt cp.