måndag, november 24, 2008

tv

okej, eftersom att ingen direkt prisade fringe när jag skrev om det tidigare, så undrar jag;

vad är värt att titta på?

jag har funderat på pushing daisies och true blood. nåt annat som jag har missat? hjelp plz!

åh mera paket!för ett tag sen deppade jag över min kassa ekonomi och hittade i samma veva till den pyttelilla nätbutiken kicki.be. jag köpte hem lite färg; en rosa och en guldfärgad ögonskugga från NYX (som jag typ hört massa gott om?), tre eyeliners från revlon (som jag också hört massa gott om), plus två nagellack från sally hansen (som jag hört både gott och dåligt om). jag fick 7 prylar för 300 bagis. asnajs att man kan köpa på faktura! då är det möjligt att muntra upp sig själv trots att man för tillfället är luspank. ^_____^

(även om jag av princip är emot tröstkonsumtion. har inget att försvara mig med)

tack alla modebloggar #3

ett annat ord jag HATAR (förutom "fodral"):

solkysst.

jag HATAR det ordet. HATAR.

tack alla modebloggar #2jag vet inte vad det är med modebloggarspråk som får mig att vrida på mig av obehag. jag har iallafall kommit på ett nytt ord som jag verkligen HATAR:

fodral.

syftandes till väldigt tighta korta klänningar à la american apparel och herve leger. jag har flera "fodral"-klänningar själv, men har aldrig kunnat använda det ordet för att jag verkligen blir irriterad av det (typ som att jag av oförklarlig anledning hatar uttrycket "äta gott"). jag vet inte exakt vad det är med just "fodral" som får mig att bli så irriterad, jag har ju inget emot "tight kort klänning", till exempel. det är ju inte klänningen i sig som är så störig, tvärtom så brukar de vara väldigt snygga. kanske är det bara den här ständiga jakten på en jargong, endast för de invigda, som blir så skitnödig när man börjar ersätta den riktiga, mer ändamålsenliga benämningen, med ett "modeord" som typ elin kling började svänga sig med. jag längtar tills alla dessa karaktärslösa tjejer växer upp och läser sina offentliga dagböcker där de inte skrivit om något annat än vem de har fikat med och vad de har haft på sig, de kommer antagligen inte minnas någonting om vad de gick och funderade på eller hur de mådde.

gud! jag blir så jävla irri. det räcker liksom inte att bara bli uttråkad av alla jävla bloggarbrudar som jämt skriver om samma sak, jag blir t.o.m. provocerad, arg. nån gång kanske jag vågar sammanställa en lista på de allra sämsta bloggarna. haha.

babes

här är en bild på tre jävligt snygga människor som jag älskar:

visst är det borgerligt!jag och ellen har länge snackat om att vi ska gå och göra typ en facial nån gång, och nu har vi äntligen slagit slag i saken!! så jävla skööööönt. haha. på fredag. så jävla sköööönt. min stela, värkande kropp behöver något sånt där. jag ska köra en klassisk ansiktsbehandling samt frans- och ögonbrynsfärgning + plock. känner mig som en borgarkärring som ska på opera och ansiktsbehandling men fan, jag tycker att det jämnar ut sig eftersom att operan är gratis och vi går på en elevbehandling. haha. inte riktigt the real deal men är man fattig får man nöja sig!

dagens hundögon: gustaf IIIGustaf III av Alexander Roslin