lördag, maj 10, 2008

OH NO!



donnie darko
kommer få en uppföljare! det låter ju som ett jävla skämt, jag kan inte riktigt förstå varför man skulle vilja genomföra detta. en uppföljare är sällan en bra idé. läs här.

boobalicious scarlett



fan, hon är inte bara en framgångsrik och dödligt snygg skådespelerska, hon kan göra musik också. med bowie på kör.

big red

hi y'all! jag har haft fina dagar. gårdagens gallerirunda satt som en jävla smäck, såg bl.a. en installation av en sonja nilsson som var helt otrolig, surrealistisk och väldigt david lynch-ig och det kändes nästan som ett rus att se den. tyvärr tog jag inga bilder, jag var alldeles för förstummad av den för att tänka till just då.



sen satte vi oss i vasaparken, efter en stund kom john med två sexpack s.k. "green stripe", nån slags lättöl från lidl för 13 kr sexpacket. sol, billig öl och människor jag tycker om är ett idiotsäkert recept för en lyckad dag. sen käkade vi middag hemma hos nathan och så åkte vi hem till ludde i alvik, grabben fyllde år och bjöd på mat för redan mätta magar. men fan vad jag åt. glass med jordgubbar liksom, det tackar man fan inte nej till.




idag gjorde jag ungefär samma sak; jag satt med cajsa och calle på mosebacke torg, jag och calle delade på en pizza och satt och svällde i solskenet. cajsas mamma var med på ett hörn också.

dagens konst: noriko ambe