onsdag, juli 09, 2008

desperado

hej alla. jag sökte precis jobb på glitter. *15-årig modebloggare från jönköping som handlar på postorder*

arbetslösheten har fått min stress att övergå i ren desperation och det var alltså denna som drev mig till att söka det här jobbet. det är nästan som att jag inte ens vill ha det, tänker på "vart jobbar du nuförtiden då?" - "på glitter"... det är egentligen inget fel på företaget glitter, de har fina grejer ibland och jag och emelie brukar så och fingra på allt vi vill ha där inne. det det är namnet det är fel på. GLITTER. så jävla av. gina tricot nästa liksom..

man skulle kunna tro att det är fåfänga, men det är det faktiskt inte. jag har sökt jobb i ett antal charkdiskar och varuhuslager och annat som inte är särskilt charmigt alls, så jag vet inte riktigt vilka okvädesord man skulle kunna tänka om mig angående detta inlägg.

JAG VILL BARA HA ETT JOBB! jag tänkte att det är osmart att söka jobb mitt i sommaren när alla personalansvariga är på semester, och mycket riktigt är det de enda löftena jag har fått hittills. "vi hör av oss i höst". måste bara ha tålamod.

part-time modelstackarn

okej, hon heter inte hunter. hon heter scout. och det är fan lika illa. deras tredje dotter heter tallulah belle! VILL de att hon ska bli en strippa på nåt trucker-stop i södern?

"hey there tallulah belle, you lookin' mighty purrty in them tiny shorts! mind if i put one o' mah crispy dawllars in yo pawckets?"

:///

gyllenspoon... witherhaal?åh. purrty. de borde gifta sig. de kanske redan har gjort det? fast barnen skulle se läskiga ut, med hennes underliga käkparti och hans laserögon. eller de kanske redan har barn? fan, inget av det jag läst hos perez hilton (guilty pleasure #1. har aldrig velat erkänna att jag tycker att han är kul. men han är kul.) har fastnat! jag vet bara att han hatar bruce willis' och demi moores dotter rumer, han kallar henne för "potato head". vilket inte är helt ologiskt, för hon ser faktiskt ut som en potatis.

haha. av alla grönsaker och frukter man kan se ut som skulle jag minst vilja se ut som en potatis. en banan vore inte helt kul heller.

och rumer? vad fan är det för namn? jag har för mig att de har en annan dotter som heter typ hunter! hahaha. fan jag måste kolla upp vad hon heter egentligen.