torsdag, november 06, 2008

you're insane! nobody uses ms works!

HAHAHHAHAHAHA FY FAN VAD ROLIGT!!!! HAHAHAHAHHA!!!!

there is joy in repetition (eller? hur var det nu?)

okej, enligt kim cattrall kommer det en till sex and the city-film, som börjar spelas in nästa sommar. jag vet fan inte vad jag tycker om det. den första var ju riktigt kass, men å andra sidan är det ett nöje i sig att bara få se mer, mer, mer. att få se sånt man inte har sett redan. hoppas att de lär sig av sina misstag från första filmen och inte bara kör ett vulgoextravaganza med korta tagningar, extrem garderob och total brist på en stadig historia.

ett meddelande till karin wintherdu är säkert en bra tjej och din lillebror är en av mina bästaste bästa vänner and all, men du måste förstå att bowie inte uttalas "baoi".

alla måste bara sluta med att säga "baoi". jag blir så jävla irriterad på ljudet av ordet "baoi". få saker signalerar okunnighet så mycket som att säga "baoi". det är beklagligt att ingen i hype-teamet sa till dig att du uttalar det fel.

girls, girls, girls!
jag och min hemmaklippta lugg

alltså visst, det är härligt att hitta sätt att göra saker hemma, för typ en tiondel av priset man skulle betala för att göra det i butik/på salong/whatever, som att göra en ansiktsmask av aspirin och klippa sin egen lugg med kökssaxen. men ibland är DIY inte bra nog. ibland är det inte värt risken att totalt misslyckas, bara för att få känna att man i vissa aspekter "står utanför systemet". för så tänker jag ibland, när jag ska ge mig ut på ett DIY-äventyr. jag tänker "skitsamma om det inte funkar", eller om det t.o.m. misslyckas totalt. jag har iallafall inte betalat. har desto mer att vinna på att testa, det kan ju faktiskt funka och då kan jag stryka ännu en produkt från listan över saker som jag tycker mig behöva. för det är något jag eftersträvar! att BEHÖVA så lite som möjligt. att ha ett BEHOV av så lite som möjligt. men när jag såg den här bilden insåg jag en sak om mig själv, och det är att jag har ett BEHOV av att gå till frisören.

haha. ja. livet är hårt för de som eftersträvar antikonsumtion samtidigt som de är så hemskt intresserade av sitt yttre... när jag var yngre var jag inte alls intresserad, jag brydde mig verkligen inte ett skvatt, och jag blev glad och stolt när folk sa att jag är en "oslipad diamant". ja, det är sant. jag fick höra det vid ett flertal tillfällen. men nu inser jag ju att det var folks sätt att säga "du är inte så snygg, men du är smart". vilket är en komplimang, lika mycket som det är en förklädd förolämpning. but why settle for less when you can have more? jag kan faktiskt vara både snygg och smart. hahaha.

(åh gud förlåt mig för detta inlägg. jag fattar inte hur jag orkar skriva så jävla mycket om mitt yttre.)

jag väntar på kranen

jag lyssnar på håkans senaste och jag älskar sönder den. jag älskar hela skivan, FÖRUTOM "zigenarliv dreamin", som jag faktiskt HATAR. så jävla dålig låt. så jävla enerverande. hatar melodin. varför var den tvungen att vara med där? den förstör mitt perfekta håkan-flow.

shut the FUCK up, donny!!The Dude: Walter, what is the point? Look, we all know who is at fault here, what the fuck are you talking about?
Walter Sobchak: Huh? No, what the fuck are you... I'm not... We're talking about unchecked aggression here, dude.
Donny: What the fuck is he talking about?
The Dude: My rug.
Walter Sobchak: Forget it, Donny, you're out of your element!
The Dude: Walter, the chinaman who peed on my rug, I can't go give him a bill, so what the fuck are you talking about?
Walter Sobchak: What the fuck are you talking about? The chinaman is not the issue here, Dude. I'm talking about drawing a line in the sand, Dude. Across this line, you DO NOT... Also, Dude, chinaman is not the preferred nomenclature. Asian-American, please.
The Dude: Walter, this isn't a guy who built the railroads here. This is a guy...
Walter Sobchak: What the fuck are you...?
The Dude: Walter, he peed on my rug!
Donny: He peed on the Dude's rug.
Walter Sobchak: Donny you're out of your element! Dude, the Chinaman is not the issue here!

haha hatar ordet "vardagslyx"


jag är så "vardagslyxig" just nu att jag vill spy litegrann på mig själv. har melon i fruktsalladen. hur fånigt är inte det? hallon/ananassmothie, kladdkaka och fruktsallad, är fullt dugliga vardagslyxer var för sig. men jag måste ha allt på en gång.

all work and no play


jag är jävligt inne på huskurer för tillfället, som den fattiglapp jag är, så idag har jag haft aspirin i ansiktet. det funkade helt sjukt bra. faktiskt. nu ska jag baka kladdkaka, göra en fruktsallad och en smoothie och lacka naglarna och sen kolla på någon film. umgås med mig själv, helt enkelt.