fredag, september 05, 2008

i min mobil vol. II

här är en treat till alla hela och rena små innerstadskids; vattenfallhuset i råcksta. såhär ser det ut ÖVERALLT utanför tullarna! jag lovar! och inne i de små svarta fönstrena sitter knarkare och skjuter upp tjack i trasiga vener. tjacket har de köpt under disk på den lokala syrian-kiosken.
okej, här stod ett dåligt skämt om den lokala syrianen. det var ironi och skoj men jag är rädd för att folk kommer tycka att jag är dum i huvudet, så jag tog bort det. och bara för att förtydliga; det här är inte den lokala syrianen; det är en stackars harkrank som dog taklampsdöden i vårt vardagsrum och singlade ner som en skadeskjuten duva och landade bakom teven. en tragisk syn. och väldigt poetiskt på samma gång... ja. lite så.
vacker höstdag förra veckan. titta på flickorna till höger, de ser ut som tennsoldater i marsch. haha så himla söta. bilden är alldeles wobbly p.g.a. en ofrivillig handrörelse.
en dag efter jobbet åkte jag och hälsade på nisse, evert och henke, de satt på mosaik och drack eftermiddagsöl. evert hade beställt en enorm pastatallrik som han tryckte i sig medans han svor och grät (nästan). han blir mkt irriterad av att lämna mat på tallriken. lite som thomas.
henke sportade sin allra mest kristna frisyr, ackompanjerat av the kristet leende.
stadsromantik. mosaik har verkligen stans bästa utsikt.
LOL i metro. på ena sidan har de en reklam för ica-banken som går ut på att om man lånar 50 000 kr eller mer får man en ipod shuffle på köpet.
och på nästa uppslag publicerar de en artikel som är kritisk till reklamen ifråga.
och idag våldsregnar det.
kind of love it.

dagens rubrik

"deppa inte! ALLT är inte nattsvart"

aftonbladet försöker lugna allmänheten ang. den kommande lågkonjunkturen, och har listat positiva och negativa saker med sveriges ekonomi i höst. det är så jävla förenklat att man skulle kunna tro att aftonbladets redation tror att majoriteten av deras läsare är idioter som inte orkar läsa flytande text utan måste ha allting grovt förenklat i listor.

perez is out! kthnxbai!ok, jag har trötnat på perez hilton, han kör samma grej år ut år in (that's not change - that's more of the same! hahah), så jag har en ny favorit-famewhore-couture-celeb-suckup-glitterbög-bloggare; bryanboy le superstar fab! haha åh. så jävla härlig kille, fan vad han måste provocera folk.
"Everything about me is perfect but I'm fake and I represent everything that's wrong in this planet. Afterall, I'm planet earth's favourite third world fag and I'm the gayest gay that ever gayed. I am so gay I sweat glitter."
han är lite väl magstark ibland ("[...] my desperate plea to the good lord almighty to curse me with an eating disorder because I am so fucking fat"), men hans blogg är en av de få riktigt puckade bloggarna, där det på riktigt framgår att det är på skoj. man KAN ta honom med en nypa salt och han är bara rolig. lite jobbig. men mest rolig.

my weapon of choice


hon är verkligen så jävla snygg, daria. kanske min favorit av alla kvinnor, om man bara tittar på snygghet och inte musikalitet eller humor eller andra talanger. snygghet är ju inte direkt en talang. men hon är fan snygg alltså... men jag gillar inte när de gör henne sexig och pinuppig och sådär, det blir lite elizabeth hurley av det. jag gillar henne plain och osminkad, i jeans och t-shirt. då är hon nästan på riktigt. hittade bilderna på en blogg med världens sötaste namn; sexyhottiewallpapers.blogspot.com, haha asså you gotta love 'em!


who's out there?

men hallå! jag upptäckte just att det är två personer som prenumererar på bloggen på bloggkoll, haha, vad roligt! vem är det som gör det?

loeffler randallloeffler randall är min senaste upptäckt. mocka och remmar och mässing. muy bien. det är synd att mrs h verkar vara den enda butiken som tar in det här märket i sverige, skulle bli glad om nån visste ifall man kan prova skorna nån annanstans. känner en viss aversion mot mrs h, det känns så himla mycket sofi fahrman att handla där. det spelar ingen roll att de tar in en massa sonia rykiel och proenza schouler, det är fortfarande så jävla östermalmshippt. hatar östermalmshippt.

sieg heiljag har just gjort en resa in i min pappas hjärna, har försökt lista ut vad han skulle gilla utifrån hans gamla blandskivor. hade från början ambitionen att inte ha så mycket pappigt på, men det blev till slut edwyn collins, jimi hendrix, devo och neil young. you get the drill. neil young till pappa och joni mitchell till mamma...

ranch

det blev så rörigt med den nya headern och bilden, nu är den där cleana, lätta känslan borta... jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få det att se mer balanserat ut, utan att behöva blanda in rosa eller transparenta saker... hjelp. jag är skitirriterad. jag är verkligen onödigt noggrann när det kommer till sånt här.

lady

haha. vad tycker ni om min nya manshatande header? har använt den här som grund;judit halshugger holofernes av caravaggio. jag tycker att den är amaaaazing. yeah totally. like, awesome, you know? verkligen breathtaking, especially holofernes, right? haha, did you get that? det var ett litet joke, från me to you. förstod du mitt joke? okay listen... the joke is, you know, the painting is breaktaking, like, especially holofernes, cause his breath has been taken, hajar du? asså jag tyckte att det var en rätt rolig joke alltså. yeah, you know i'm a real joker! riktig rolig, klassens clown var jag in school. fattar du inte min joke fortfarande? okay never mind, i still love you!

XOXO,
v silvstedt.

glansjag tycker verkligen att det är skönt att vara ledig från det där galna stället som nu blivit mitt jobb, men jag vill ändå påpeka att ord inte kan beskriva hur tacksam och lättad jag är över att faktiskt ha ett jobb. en månad till utan jobb hade verkligen kunnat vara slutet för min självkänsla.

jag ska fira min nya, halvstabila vardag genom att göra blandskivor till min pappa. det enda han har att lyssna på i bilen är en gammal blandskiva jag gjorde när jag var 18, följaktligen finns det bara the doors och the who och annan 60-talsrock som tilltalar gubbar i min ålder... för let's face it; jag var en gubbe när jag var 18 år.