tisdag, september 09, 2008

1 h 40 min kvarooh, bitch fight! bitch fight! av ren sysslolöshet började jag surfa omkring på g-life, världens äckligaste community. ramlade över elita löfblads blogg och världens roligaste inlägg, haha, äkta cat fight! kolla här: http://www.glife.se/ElitaLofblad/15256. elita avslöjar allt om daphne leon (random stureplansbrud? enligt cajsa jobbar hon på NK men verkar tro att hon är en stormrik grevinna); hon snackar om saker daphnes pojkvän "inte vet om", om när daphne misshandlade nån tjej på krogen och annat intressant.

SJUKT JUICY!

what would freud do?

drömde så jävla äckligt inatt förresten. jag drömde att jag blev våldtagen av den elakaste killen i min högstadieklass. vad vill mitt psyke säga mig? att han ägde mig trots allt? har han vunnit nu?

det var så jävla äckligt i drömmen. den utspelade sig av nån anledning i samma lägenhet där jag var på en jättetrevlig midsommarfest, men han - låt oss kalla honom för sigurd - var av nån anledning där. jag hade skadat armarna, de var typ stelopererade så jag kunde inte röra dem, och vid ett tillfälle, då jag och sigurd var ensamma inne i köket noterade jag att hans kuk hängde ut ur gylfen (och den såg faktiskt exakt ut som en rå varmkorv. helt slät och rödaktig). sen tvingade han sig på mig. det intressanta var det som hände efteråt i drömmen. jag var inte alls så traumatiserad som ett våldtäktsoffer kanske är, utan jag var fly förbannad och sa att jag ska dra igång en sån jävla rättsprocess typ... fy fan. drömmen lämnade mig minst sagt konfunderad.

SÖK HJÄLP

SHIT! SJUKASTE SAMTALET NÅGONSIN trillade just in. nån jävla gubbe från skåne ringer hit och vill först ha numret till eon och fortum. sen när jag håller på att fiska fram dem börjar han prata om att han "vill inte betala för några jävla utlänningar som avbryter hans kontakter", och jag blev lite thrown av hans plötsliga utbrott. försökte utröna vad han ville nu, om han ville ringa till någon störningsjour eller om det var problem med elräkningen eller vad fan... men han sa bara "nej nej NEJ! fattar du inte? JAG VILL DÖDA DEM!!", han SKREK så att det skar sig i hörlurarna. fan jag har fortfarande hjärtklappning, han var fan helt jävla sjövild. "DET ÄR NÅGRA JÄVLA JUGOSLAVER OCH JAG ÄR VÄL EN PRIVATPERSON SOM ALLA ANDRA, JAG VILL INTE BETALA FÖR ATT DE AVBRYTER MINA KONTAKTER!!! JAG SKA FÖR FAN DÖDA DEM, FÖRSTÅR DU? JAG VILL DÖDA DEM. TA LIVET AV DE DÄR JÄVLA UTLÄNNINGARNA!!!". jag blev helt mållös, och istället för att avbryta samtalet började jag undra i mitt stilla sinne över vad han menade med "kontakter". hurdå "avbryta mina kontakter", liksom? jag bad honom att förklara vad han menade, men han skrek bara "ÅK HEM TILL ERT JÄVLA LAND, JAG VILL INTE HÖRA NÄR NI TORKAR ER I RÖVEN!!!"

helt jävla efterbliven var han. till slut skrek jag tillbaks till honom: "nu avslutar jag det här samtalet, din jävla idiot", halva kontoret måste ha tänkt typ "WTF?" men ingen sa något såklart. de låtsades att de inte hörde att jag satt och skrek åt en felknullad malmöit.

gud. nu måste jag verkligen droga mig med socker. BRB.

tsunamimannen

nu var det någon som ringde och sökte en gammal granne från engelbrektsgatan... politikerfamiljen som bodde högst upp.. min hjärna vaknade för 14 sekunder, men nu har den somnat igen. vet inte ens varför jag skriver. jag upptäckte att jag har 89 kr på kontot. det räcker till att bli hög på socker från vivo matglädjen... kanske lommar iväg dit om en stund.

3 h 15 min kvar

SÅ. JÄVLA. UTTRÅKAD.

STAGNATION, BITCHEZ!

åh gud. så många av bloggarna jag brukade läsa förr har blivit så jävla tråkiga. de har blivit parodier på sig själva. det jag brukade uppfatta som poetiskt och inspirerande ser jag numera som total regression till tonårspanda-stadiet. eller de som gav en insiktsfull analys på mode, snarare än att hjärndött shoppa upp studiebidraget på gina tricot, de har istället blivit skitnödiga och överanalyserande. ingenting är roligt. det är så synd, att många bloggare som börjar som en skön mix av högt och lågt, insiktsfullt och roligt, till slut drivs ut till en av ytterligheterna och slutar som antingen 100% puttinuttig eller 100% svår.

jag vill hitta fler bloggar som aldrig har kapitulerat inför polariseringen. aldrig bara puttinuttiga, aldrig bara svåra. och aldrig gina tricot. bara en perfekt avvägning mellan förnuft och humor.

tick-tock, tick-tock...

jag har jobbat i 1 tim 15 min och det känns som om jag har varit här hela dagen. arbetsdagarna börjar gå långsammare och långsammare, i takt med att det blir mörkare och mörkare. det känns som om jag sitter här långt in på nätterna, haha.en grej jag gillar med datorn jag sitter vid idag är att det finns en bild på joe strummer på skrivbordet. jag undrar vem som satt dit den. funderar på att sätta upp den bilden i alla datorer jag sitter vid. snart kommer hela kontoret ha good ol' joe som övervakar dem. fin tanke.

liar liar, pants on firevi såg de tre första avsnitten av the riches igår, den nya teveserien med eddie izzard. den handlar om en bedrägarfamilj som har lurat sin väg in i ett gated community. det ska vara en satirisk dramakomedi, men satiren och komedin verkar ha blivit ersatta av lite småfnitter mellan all the drama. för det är jävligt mkt drama, och den största anledningen till att jag vill fortsätta titta är eddie izzard, trots att han är långt ifrån så rolig som jag hade hoppats...

ja. en halvljummen start liksom. kan bli bättre, kan bli sämre. ska iallafall fortsätta titta ikväll.