onsdag, april 23, 2008

om man inte behöver bli tagen på allvar...




... kan man köpa en sån här FANTASTISK myssa. om jag vore mindre tillknäppt hade jag definitivt satsat på den vita med kaninöron, men det känns mer hållbart med äpplet. fast jag gillar verkligen idén med öron. haha. i vilket fall som helst tänker jag inte köpa någon av de här mössorna, jag ville bara visa dem. och de här:




allt är från shanalogic och det är en av de många internetbutikerna jag kastar bort min tid på när jag inte har några pengar.

PS. jag får inte ett öre för att göra omotiverad reklam för shanalogic! kul va!

supah freek

shit... jag måste verkligen stretcha. mina tår rör på sig av sig själva och jag har synliga muskelryckningar i låren...

pseudokändisspotting

såg förresten miz ebba von sydow idag igen, hon fikade med någon het asiatbrud på espresso house när jag och ellen var där och köpte frappinos. just idag hade hon glittriga ballerinor och en urtvättad iron maiden-tischa. "kul kontrast". "mkt trendigt".

sing your life



jag vill byta bloggnamn, ifyoureintoit tog jag lite ur luften nästan eftersom jag hade flight of the conchords på hjärnan vid bloggens födelse. jag vill byta till singyourlife.blogspot.com, men det är upptaget av en snubbe som inte postat något på två år. måttligt irriterande.

JESU CHRISTOOOO

OK Y'ALL! ikväll har jag cyklat hem till hässelby gård från mamma i vasastan! det är fan typ 40 km, och jag har inte ens ont någonstans. det tog 1 timme och 30 min. gah... puh.. jag är så jävla trött.